Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Seriálový hit hlási návrat! Stretne sa pôvodná hviezdna zostava, chýbať budú len dve tváre

O čom bude pokračovanie?

Spin-off má naplánovaných desať častí a jeho dej sa odohráva v roku 1995. Leia (Callie Haverda), ktorá je dcérou Erika a Dony, prichádza cez leto navštíviť svojich starých rodičov a stretáva sa s novou generáciou detí – potomkov pôvodných predstaviteľov. Na všetkých dohliadajú starí rodičia Red a Kitty.

Tie roky sedemdesiate boli seriálovým hitom na... Foto: Carsey-Werner
that 70s show, Tie roky sedemdesiate Tie roky sedemdesiate boli seriálovým hitom na celom svete. Blondínka v strede je zosnulá herečka Lisa Robin Kellyová.

Pre Ashtona Kutchera tento seriál znamená návrat na Netflix, kde účinkoval v seriáli Ranč až kým nebol uprostred vysielania tretej sezóny zrušený. Dôvodom bolo obvinenie Dannyho Mastersona, ktorý si zahral s Kutcherom v seriáli Tie roky sedemdesiate aj v Ranči, zo sexuálneho obťažovania. Danny Masterson sa teda neobjaví ani v spin-offe Tie roky deväťdesiate.

Herečka Lisa Robin Kellyová, ktorá hrala Laurie, staršiu sestru Erica Formana, zomrela v roku 2013 vo veku 43 rokov.

Tvorcom aj showrunnerom seriálu je scenárista pôvodného seriálu Gregg Mettler. Spolutvorcami sú jeho kolegovia z pôvodnej šou Bonie Turner a Terry Turner a ich dcéra Lindsay Turner. Medzi výkonnými producentami šou sú aj Marcy Carsey a Tom Werner, ktorí pod hlavičkou spoločnosti Carsey-Werner Company produkovali Tie roky sedemdesiate a aj nie veľmi úspešné pokračovanie Tie roky osemdesiate, kde nehrala originálna zostava hercov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tie roky sedemdesiate #Tie roky deväťdesiate