Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Blamáž pred nakrúcaním! Nový seriál o zombíkoch pred začiatkom opustila hlavná postava

Televízia AMC oznámila, že jej nový The Walking Dead spin-off prechádza výraznými kreatívnymi zmenami, čoho následkom je odchod herečky Melissy McBride (Carol) z chystanej novinky.

20.05.2022 07:00
the walking dead, walking dead, carol, daryl, Foto:
Spoločný seriál týchto dvoch postáv je minulosťou. Herečka Melissa McBride nečakane opúšťa nový projekt.
debata

Pritom práve na nej a hercovi Normanovi Reedusovi mal stáť nový seriál, ktorý bude mať premiéru v roku 2023. Teraz je všetko inak!

markiza krimi, markíza, krimi, Čítajte aj Markíza sa vo veľkom chystá na spustenie novej televízie! Vonku sú prvé upútavky

Pôvodný seriál sa končí po 11 rokoch vysielania. Aktuálne má posledná séria za sebou druhú tretinu z 24-dielnej jedenástej série. Posledné časti budú mať premiéru počas tohtoročnej jesene, keď bude odvysielaná úplne posledná epizóda. Nebude to však úplný koniec. Televízia AMC tvrdohlavo ide za svojím cieľom a nechce sa vzdať značky The Walking Dead, ktorá posledné roky trpí obrovským odlivom divákov. Po skončení pôvodného seriálu odštartujú viaceré spin-off s vybranými postavami.

invasion, invázia, Čítajte aj Dajte tomuto seriálu čas a úplne vás pohltí! Začiatok sa javí ako nuda, no potom to príde...

Kľúčovým seriálom mal byť samostatný seriál s Carol a Darylom, štartom ich novinky mal byť koniec pôvodného seriálu. Ďalší spin-off dostala Maggie a Negan.

Nakrúcanie nepomenovaného seriálu s Carol a Darylom štartuje už toto leto. Novinkou bude, že sa produkcia presunie do Európy, vôbec po prvýkrát. Nateraz nie je jasné, v čom sa bude skrývať hlavná zápletka tohto seriálu, keďže finále The Walking Dead divákov čaká počas neskorej jesene. A práve nakrúcanie v Európe sa stalo kameňom úrazu a herečka nečakane odstúpila z tohto projektu.

lego masters, Čítajte aj Markíza prekvapuje! Ešte pred letom nasadí do vysielania ďalšiu veľkú šou

„Melissa McBride dala život jednej z najzaujímavej­ších, skutočných, ľudských a najobľúbenejších postáv vo svete Walking Dead,“ uviedla samotná televízia. „Bohužiaľ, už sa nemôže zúčastniť na predtým ohlásenom spin-offe zameranom na postavy Daryla Dixona a Carol Peletier, ktorý sa bude odohrávať a natáčať v Európe toto leto a premiéra bude budúci rok. Presťahovanie sa do Európy sa v tom čase stalo pre Melissu logisticky neudržateľným. Vieme, že fanúšikovia budú touto správou sklamaní, ale The Walking Dead vesmíre, ktorý naďalej rastie a expanduje zaujímavým spôsobom a veľmi dúfame, že Carol v blízkej budúcnosti opäť uvidíme,“ píše sa vo vyhlásení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AMC #THE WALKING DEAD