Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Diváci sa majú na čo tešiť! Do sledovaných lekárskych seriálov sa vrátia obľúbené postavy

Blíži sa čas, keď seriály a ich aktuálne série smerujú k svojim finále a následne sa odoberú na letný oddych. To však neznamená, že sa kamery zastavia. Čoskoro sa začnú nakrúcať nové série, ktorých vysielanie odštartuje už na jeseň.

12.05.2022 07:00
greys anatomy, jackson, april, Foto:
Tvorcovia potešili fanúšikov Kliniky Grace. Do májového finále 18. série sa vrátia dve obľúbené postavy.
debata

Tvorcovia seriálov sa snažia do posledných častí pripraviť zaujímavé zvraty, ktoré by divákov nechali v napätí a zabezpečili si tak pozornosť aj za niekoľko mesiacov, kým sa daný seriál vráti s novým pokračovaním. Tento rok čaká žatva fanúšikov obľúbených lekárskych seriálov – Grey's Anatomy (Klinika Grace) a The Resident (Doktori).

lets dance, Čítajte aj Slovensko sa opäť roztancovalo! Let's Dance je totálnym jarným triumfom Markízy

Oba tituly patria v USA, ale aj u nás k tým, ktoré si diváci mimoriadne obľúbili a sú ostro sledované. Klinika Grace každým rokom prepisuje televízne rekordy a patrí k najdlhšie vysielaným hraným seriálom vôbec. Na jeseň tohto roka odštartuje už 19. séria a vyzerá to tak, že ani tá nebude posledná, hoci posledné roky sa čoraz častejšie špekuluje o konci seriálu. Všetko nasvedčuje tomu, že televízia ABC chce svoju najsledovanejšiu lekársku drámu dotiahnuť, minimálne, k 20. sezóne.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci menia plány! Slovenskom sú uchvátení, spravia mu oveľa väčšiu reklamu

Aktuálne však finišuje v USA séria s číslom osemnásť. Koncom mája sa diváci dočkajú veľkého, až dvojhodinového finále. A to bude v znamení návratov. Do deja opäť vstúpia postavy, ktoré seriál pred niekoľkými sezónami odišli. Vracia sa herec Jessie Williams alias Jackson Avery a Sarah Drew ako April Kepnerová! Tvorcovia v ich prípade boli milosrdní a obom naservírovali happy end a nový život. Teraz sa diváci dozvedia, ako ich príbeh pokračuje a vrátia aj do Seattlu! Aby toho nebolo málo, ešte pred spomínaným finále sa znova objaví v deji Kate Walsh alias Madison Montgomery.

Diváci sa môžu tešiť na návrat Emily VanCamp do... Foto: FOX
emily vancamp, the resident, Diváci sa môžu tešiť na návrat Emily VanCamp do finálnej časti Doktorov.
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci na Slovensku: Šokovaní milionári neverili vlastným očiam, ich šou je u nás fenomén

Finále Doktorov s prekvapením!

Prekvapenie pre divákov chystajú aj tvorcovia hitu Doktori. Aktuálne vysielaná piata séria je pre celý seriál absolútne zlomová, pretože v jej začiatkoch odišla hlavná ženská postava. Herečka Emily VanCamp dala prednosť rodine a na nejaký čas zavesila herectvo na klinec. Scenáristi nemali inú možnosť, len jej postavu zabiť. Následne dej seriálu sa posunul o niekoľko rokov vpred, nastúpili nové postavy, nové príbehy a seriál získal úplne novú dynamiku.

mimino, baby, Čítajte aj Seriálový máj na HBO Max: Temný príbeh o korupcii, ale aj vyšinutý seriál o bábätku

Divákom však postava Nic Nevin veľmi chýba. A dočkajú sa jej návratu. Nepôjde však o žiadne zázračné zmŕtvychvstanie. Emily VanCamp sa objaví v poslednej časti tejto série v scénach z minulosti. Veľmi dlho trvalo, kým jej životná láska Conrad Hawkins (Matt Czuchry) sa dokázal spamätať z jej smrti. Celá séria bola o jeho snahe pohnúť sa v živote ďalej a postarať sa o ich dcérku. Život sa však nekončí a pripravovaná šiesta séria by mala byť impulzom pre hľadanie jeho novej lásky.

Preto tvorcovia potrebujú vrátiť do deja jeho zosnulú manželku, aby mohli na obrazovkách uzavrieť jednu veľkú životnú kapitolu. Fanúšikovia môžu čakať mimoriadne emotívnu epizódu.

VIDEO: Najsexi doktori v seriáloch

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #doktori #Grey´s Anatomy #The Resident