Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci sa nevedia nabažiť Druhej šance: Seriál má pred sebou už iba finále!

Príbeh graduje, napätie stúpa! Druhá šanca minulý pondelok predviedla predposlednú epizódu prvej série. Ako sa jej darilo v diváckej priazni?

02.05.2022 07:00
druhá šanca, Foto:
V pondelok večer čaká divákov finále prvej série!
debata
max, lets dance, nemocnica, hranica, Čítajte aj Televízny pôst sa blíži! Obľúbené programy mieria do finále, poznáme dátumy

Obľúbený lekársky seriál aj so svojou predposlednou 15. premiérovou epizódou potvrdil status diváckeho hitu. V oboch hlavných cieľových skupinách sa v pondelok 25. apríla 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Markíza chystá silnú seriálovú jeseň! Už nakrúca novú sériu svojho hitu

V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 excelentný rating 11,3% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 29,7%. Z hľadiska ratingu si tak medzitýždenne polepšil o 0,5 percentu­álneho bodu. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 16,1% a film Zmena na Jednotke RTVS podiel na trhu 3%.

Táto epizóda prilákala k obrazovkám fantastických 603-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom v čase vysielania mal dosah až na 738-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

you, Čítajte aj Do tretice všetko dobré? Tentokrát to psychopati z Netflixu nezvládli

Jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca premiérová epizóda obľúbenej zábavnej šou Dobre vedieť! (rating 4,1% / share 18,6% v cieľovke 12 – 54), v ktorej sa ako hostia kapitánov Juraja Kemku a Vlada Kobielskeho predstavili spevák Janko Lehotský a spisovateľka Evita Twardzik.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca