Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mega tučný balík! Netflix sa pri novej sérii Stranger Things poriadne plesol po vrecku

Nová séria prichádza s rekordným rozpočtom a prekonáva takmer všetky doteraz vysielané seriálové hity.

04.05.2022 07:00
stranger things, Foto:
Netflix rozhodne nešetril na novej sérii Stranger Things.
debata (2)
senior year, Rebel Wilson Čítajte aj Májová ponuka filmov na Netflixe: Zábavný úlet s Rebel Wilsonovou aj Omar Sy ako policajt

Zdá sa, že Netflix sa chce nedočkavým fanúšikom seriálu Stranger Things revanšovať za tri roky čakania na novú sériu. Nielenže jednotlivé epizódy budú rekordne dlhé a niektoré, oproti predchádzajúcim sériám, budú mať až dvojnásobnú dĺžku, samotná produkcia zhltla obrovský balík peňazí. Je evidentné, že tvorcovia dostali od Netflixu povolenie sa poriadne vyblázniť a všetko im bude preplatené do posledného centu.

darth vader, obi-wan kenobi, Čítajte aj Dokonalý seriálový máj je tu! Prichádzajú nenormálne dobré televízne hity

Zostáva už len niekoľko dní, kým prvá polovica štvrtej série uzrie svetlo sveta. Deň D je 27. máj a následne 1. júl, keď streamovací gigant sprístupní druhú polovicu série. Ide vôbec po prvýkrát o takýto krok Netflixu pri zverejňovaní nových epizód Stranger Things. Podľa slov producentov ani jedna z deviatich nakrútených častí nie je kratšia ako 60 minút. Fanúšikovia sa tak dočkajú extra dlhých epizód, plných skvelých vizuálnych efektov a poriadne temného príbehu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things