Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna Nemocnica stále hit: Tvorcovia majú prekvapenie pre divákov, prichádzajú nové postavy

Televízia JOJ neochvejne kraľuje televíznym obrazovkám počas vysielania Nemocnice. V utorky a štvrtky konkurencia nemá ani najmenšiu šancu.

28.04.2022 07:00
nemocnica, Foto:
Toto trojica nových postáv, ktoré v Nemocnici zamiešajú dejom.
debata

Nemocnica je po spravodajstve druhý najsledovanejší program Jojky, v rámci pôvodnej tvorby ide o stabilnú jednotku, už trištvrte roka. Najviac divákov si seriál za prvé tri mesiace nenechalo ujsť epizódu z prvého februárového dňa, konkrétne až 659-tisíc divákov, Nemocnica vtedy dosiahla vysoko nadpriemernú 14,2% sledovanosť a 27,7% podiel.

you, Čítajte aj Do tretice všetko dobré? Tentokrát to psychopati z Netflixu nezvládli

Nemocnica sa stala najsledovanejším seriálom Slovenska a konkurencii nedala šancu a po dlhých rokoch dominancie Markízy ju počas jesennej sezóny zadupala. Padli Sestričky, Tvoja mini tvár znie povedome, ale aj Horná Dolná. Počas zimy dominancia jojkárskej lekárskej drámy pokračovala. Diváci sa odvrátili od Svadby na prvý pohľad, ale aj šou 2 na 1.

netflix Čítajte aj Netflix reaguje na odliv predplatiteľov: Začal s prepúšťaním, ruší aj prvé projekty

Nie je preto prekvapením, že tvorcovia Nemocnice sa snažia udržať pozornosť divákov na maxime. V ostatných epizódach prišli do deja nové charaktery. „Nemocnica je živý organizmus, neustále potrebuje nový vietor, nové nápady a novú drámu, ktorú dokážu priniesť nové postavy, ktoré oživia zaužívaný kolobeh zabehnutého oddelenia. Skúmame nové postavy, ich charaktery vo vzájomnej interakcii so starými postavami a tým dokážeme vytvoriť "novú chémiu.“ Nie je to len o milostných vzťahoch, ale aj o konflikte, ktorý je základom drámy a napätia," povedala kreatívna producentka Danica Hričová.

Kto sú nové postavy?

Daro Nagy – sanitár (Dárius Koči)
Sexi Daro prichádza do Nemocnice vo veľkom štýle, rozhodnutý podmaniť si všetkých a všetko. On je proste ten typ. Aj keď bude ako sanitár prezliekať postele, umývať pacientov a pomáhať s klystírom, je za každých okolností VÍŤAZ. On je proste ten typ, čo si z ničoho nerobí ťažkú hlavu, so šarmom rieši každý konflikt a sám o sebe hovorí, že študovať nemusí – už dávno je gynekológ amatér. S úsmevom na krásnej tvári by sa pokojne a spokojne pretĺkal životom, keby nebol jeho otec lekár práve v našej Nemocnici a nemal na syna veľké nároky. (Anesteziológ Johny – Gregor Hološka)

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Markíza chystá silnú seriálovú jeseň! Už nakrúca novú sériu svojho hitu

Gréta – chirurgička (Diana Klamová)
Éterická a skutočne neskutočná Gréta prichádza do Nemocnice z iného sveta. Doslova. Z rodinných dôvodov sa vracia do Bratislavy z Helsínk, kde mala rozbehnutú úspešnú kariéru. Braňo Srnčík si ju pamätá ako otravnú bifľošku a Gréta skutočne je bifľoška. Poctivá, pracovitá, pokorná, zanietená. Úprimná a veľmi citlivá. Márne by sme na nej hľadali akúkoľvek zlú vlastnosť. Je samozrejmé, že o ženu ako je Gréta budú mať muži záujem. Ale bude mať záujem aj Gréta o nich. Gréta totiž na svoj vlastný život nemá čas.

Aida – sestra Gréty (Karolínka Tkáčová)
Rozkošná, papuľnatá, drzá a samostatná. Taká je Grétina sestra Aida – POZOR! Opera, nie pes! Ako dievčatko vraví každému hneď po zoznámení. K tomu navyše rada vyhlasuje, že učiť sa je nezmysel, sestra trápna a netreba veriť nikomu nad 30 rokov. Skrotiť takéto dieťa je pre Grétu výzva. Ale dokáže to Gréta? Čo s tým, keď síce operuje mozgy, ale sestre do hlavy nevidí?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Nemocnica