Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Opäť dokonalá séria! Tento seriál vás presvedčí, že ste televíznymi otrokmi

Dej sa oproti jednotke posunul takmer o rok a v televízií je mimoriadne horúco, samozrejme pred kamerami vládne len idylka. Hlavnou úlohou riaditeľa je dostať späť na obrazovky milovanú Alex Levy, ktorá dobrovoľne odišla, odštartovať streamovaciu službu tak, aby nebola prepadák, zamiesť všetky škandály pod koberec a tváriť sa, že nikdy nič nestalo. To sa však blíži svetová pandémia, ktorá zmení svet, ako ho poznáme.

Stále prebieha mocenský boj o prestížne moderátorské miesta v hlavnom spravodajstve alebo prezidentských debatách. Vždy milí moderátori pred kamerami sú v zákulisí chladnokrvné beštie bažiace po ešte väčšej sláve. Prirodzene na tvorcov programov je vyvíjaný obrovský tlak vyrábať tituly, ktoré nikoho neurazia, čo v súčasnej hyperkorektnej dobe mimoriadne ťažké. Všetci, čo robia v televíznej brandži nemajú reálny život, ale prijali pravidlá tejto hry a žijú len prácou, niektorí si spravili z kancelárie byt.

Nová séria a každá jej epizóda je plná na prasknutie zápletkami a najmä skvelým scenárom, ktorý je neuveriteľné krutý a nelichotivý pre reálny svet. Ak to takto naozaj funguje v televíziách, rozhodne nie je zúčastneným, čo závidieť. Ani to bohatstvo, ktoré majú, lebo si ho určite neužívajú, rovnako ako pozornosť bežného publika.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #Apple TV Plus #The Morning Show