Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza vyslala jasný odkaz seriálovým fanúšikom: Je rozhodnuté o jeho budúcnosti

Táto jar patrí Jánovi Koleníkovi! Hviezdi v dvoch seriáloch naraz, ale aj na tanečnom parkete. Priniesol obľúbený herec Markíze požadovaný úspech? Dostane Druhá šanca pokračovanie? Televízia má v tom jasno!

20.04.2022 07:00
druhá šanca, Foto:
Druhá šanca má pokračovanie isté!
debata (1)

Druhá šanca sa okamžite stala najsledovanejším a najobľúbenejším pôvodným seriálom na celom trhu. Aj keď do konca 1. série ešte ostávajú dve časti, už teraz je jasné, že sa Druhá šanca veľmi skoro dočká svojho pokračovania.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Nový film od J.K.Rowlingovej zožal kritiku, nielen pochvaly. Prečo je to tak a čo si myslíme o novinke?

„Nesmierne si vážime divácku priazeň a krásne odozvy, ktoré na seriál Druhá šanca neustále dostávame. Pre všetkých jeho fanúšikov máme skvelú správu, v najbližších týždňoch sa rozbehne natáčanie 2. série, ktorú si budú môcť na obrazovkách TV Markíza vychutnať už túto jeseň,“ prezradila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

THOR LOVE AND THUNDER, Thor: Laska a hrom Čítajte aj Je tu prvý teaser k filmu o korunnom princovi z Asgardu. Nechýbajú prekvapenia!

Každú epizódu Druhej šance sleduje túto jar v priemere až 641-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v pondelkovom prime-time seriál víťazí nad konkurenciou. Priemerný trhový podiel seriálu v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 je stabilne na úrovni fantastických 30%. Aj prostredníctvom tohto diváckeho hitu skupina Markíza pokračuje v úspešne nastolenom trende výroby špičkových seriálov s vysokým dôrazom kladeným na čo najlepšiu možnú kvalitu z hereckého i filmárskeho hľadiska.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #TV Markíza #seriál Druhá šanca