Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza nový turecký seriál! Po Láske na prenájom sa diváci môžu tešiť na toto...

Televízia Doma v pondelok večer uvedie na svojich obrazovkách ďalší seriálový hit z Turecka. Spoznajte novinku S hlavnou v oblakoch.

18.04.2022 07:00
s hlavnou v oblakoch, Foto:
Prichádza nový turecký seriál S hlavnou v oblakoch.
debata (2)

„V týchto neľahkých časoch cítime silný divácky dopyt po komediálne ladených romantických seriáloch, čo dokazuje aj pretrvávajúci úspech Lásky na prenájom. Prinášame preto ďalšiu novinku S hlavou v oblakoch, je to vizuálne krásny televízny príbeh plný lásky a veselej atmosféry. Medzi hlavnými predstaviteľmi dokonalo funguje chémia a diváci si ich určite obľúbia,“ zhodnotila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

inkognito, Čítajte aj Televízny Veľkonočný pondelok: Premiérový film a seriál, Titanic, ale aj špeciálne Inkognito

On je krásny, urastený dedič firmy a svetoznámy fotograf, ona roztomilé, večne zasnívané obyčajné dievča, ktoré miluje zábavu. Ich vzťah je založený na náhode a osude zároveň, ktorý dodáva celému príbehu tajomstvo. Ako láska dvoch mladých ľudí dopadne?

netflix, disney+ Čítajte aj Toto bude ostrý súboj streamovacích gigantov! Disney+ ide tvrdo po Netflixe

Pôvabná a veselá Sanem (Demet Özdemir) je rojko, ktorý nevie, čo so životom. Keď dostane od rodiny ultimátum, aby sa vydala alebo si našla poriadnu prácu, rozhodne sa ich poslúchnuť. Vyrazí preto do Istanbulu za staršou, úspešnou sestrou Leylou (Öznur Serçeler), ktorá má miesto vo veľkej reklamnej agentúre, a zoznamuje sa s jej majiteľom Azizom (Ahmet Somers) aj jeho dvoma synmi – Canom (Can Yaman) a Emrem (Birand Tunca). Nechá sa oklamať mladším z nich a očarí staršieho. Sanem zažíva dobrodružstvo, ktoré zmení nielen jej život, ale aj životy všetkých okolo nej.

stranger things, Čítajte aj Absolútna bomba! Netflix zverejnil dychberúce zábery z návratu svojho hitu

Seriál natočila popredná turecká produkčná spoločnosť Gold Film, ktorá má na konte aj divákom TV Doma dobre známe seriály ako Dila či Nikdy ťa neopustím. Na obrazovkách tureckej televízie Star TV dosahoval vysoko nadpriemerné výsledky sledovanosti a následne začal žať úspechy po celom svete. Aktuálne už bol predaný do viac než 50 krajín.

V pondelok 18. apríla 2022 o 21:40 seriál odštartuje na obrazovkách TV Doma. Diváci si ho budú môcť vychutnávať vždy od pondelka do štvrtka v dvoch častiach za sebou. Samozrejmosťou je dostupnosť na streamovacej platforme Voyo.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza