Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix už veľkom nakrúca pokračovanie Zaklínača! Vonku sú prvé fotky z pľacu

Streamovací gigant spustil produkciu jedného zo svojich najväčších hitov! Tretia séria Zaklínača má za sebou prvé zábery.

08.04.2022 07:00
the witcher, zaklínač, Foto:
Tretia séria Zaklínača sa začala nakrúcať, produkcia potrvá mesiace.
debata

A to symbolicky presne rok po ukončení nakrúcania druhej série! Štáb, ale aj herci opäť naplno zarezávajú na pľaci. Prvé zábery vznikli 31. marca. Fanúšikovia si sľubujú, že práve nadchádzajúca séria by mohla byť tou, zatiaľ, najlepšou. Druhá séria sa divákov predstavila krátko pred minuloročnými Vianocami a hoci prešla kreatívnymi zmenami, fanúšikovia v nej našli kopec chýb.

morbius, Čítajte aj Prečo tento film vôbec vznikol? Toto je premárnená šanca a kreatívne peklo

Tvorcovia nezvládli prvú sériu, ktorá bola chaotická a viac určená pre knižných nadšencov. Dvojka tento fakt napravila a dej bol jednoliaty, bez prerušovania rôznymi časovými líniami. Netflix takisto nešetril na vizuálnych efektoch, v tomto smere bol Zaklínač pastvou pre oči. Lenže jednotlivé príbehy a zápletky sa stretli s ďalšími výčitkami zo strany fanúšikov. Už by to chcelo, aby scenáristi poriadne dupli na plyn.

boj o moc, Čítajte aj Seriálový apríl s HBO Max: Návrat Letušky, ale aj dva skvelé hity s výborným dabingom

Určite poteší prvý pohľad na trojicu hlavných a aj najobľúbenejších postáv – teda Geralta, Ciri a Yennefer. V novej sérii by mali vytvoriť silné trio.

A tu sa dobré správy končia. Kým sa tretia séria Zaklínača dostane k predplatiteľom Netflixu, tak to ešte potrvá. Ak nakrúcanie pôjde dobre a nebude prerušované koronavírusom, tak novú osmičku epizódu uvidia v prvej polovici budúceho roka.

superman and lois, Čítajte aj Fanúšikovia týchto seriálov pozor! Tešiť sa môžete na nové série

Čo má však bližšie k vysielaniu, je prvý hraný spin-off s názvom The Witcher: Blood Origin. Miniséria ukážu Kontinent tisíce rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu. A ako už názov naznačuje, pôjde o príbeh, ktorý ukáže pôvod nielen Zaklínačov. Kontinent bude vyzerať úplne inak, pomery budú iné, ale aj prostredie. Prečo vznikli Zaklínači? Odkiaľ sa vzali monštrá, pred ktorými chránia kráľovstvá?

Tento seriál sa zrejme objaví v druhej polovici tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #zaklínač #The Witcher