Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najobľúbenejší televízny psychopat je späť! Netflix už nakrúca štvrtú sériu

Kamery sa naplno rozbehli! Netflix už niekoľko týždňov nakrúca štvrtú sériu svojho hitu You (Ty). K divákom sa dostane v priebehu budúceho roka.

25.04.2022 07:00
You, Foto:
Zabudnite na všetky postavy, ktoré ste doteraz poznali. Štvrtá séria predstaví úplne nové charaktery. Psychopat Joe sa však nikam nechystá.
debata
druhá šanca, Čítajte aj Koniec pauzy vo vysielaní! Druhá šanca sa vracia s poslednými dvoma epizódami

Tretia séria mnohých potešila, ale aj sklamala ešte počas minuloročnej jesene, po jej odvysielaní streamovací gigant obratom oznámil, že koniec seriálu nie je na programe dňa! Štvrté pokračovanie dostalo zelenú a už sa aj nakrúca. Kým sa však dostane k divákom, tak to ešte potrvá. Tento rok rozhodne nečakajte pokračovanie príbehu o psychopatovi Joevi Goldbergovi. Ako náplasť poskytli tvorcovia prvé fotky z pľacu.

Trailer k tretej sérii.
disney, disney+, disney plus, Čítajte aj Pripravte sa, už sa to blíži! Štart Disney+ na Slovensku je o kúsok bližšie

Nová séria prinesie viacero zmien, dej sa presunie do Európy, ako už naznačil koniec trojky. Vtedy sa zdalo, že Joe sa zdrží v Paríži, nakoniec sa scenáristi rozhodli pre úpravu svojich plánov. Príbeh sa bude odohrávať v Londýne, kde stalker bude pátrať po svojej osudovej láske, ktorá bude mať plné ruky utekaním pred ním. Diváci sa môže tešiť na kompletne nové obsadenie, keďže predchádzajúca séria pretrhala a ukončila dejové línie z minulosti.

V tomto prípade je to dobre. You po tretej sérii potrebuje svieži reštart a novú energiu. I tak sa špekuluje, že nadchádzajúce časti by mohli celý seriál uzavrieť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Netflix US (@netflix)

Seriál You ukázal, ako ľahko sa dá zo sociálnych sietí získať všetko, čo potrebuje psychopat zistiť o svojom objekte obsesie. Ústredná zápletka je viac ako desivá a k tomu aj aktuálna. Seriálové spracovanie You je určené mladším ročníkom, čo však nediskvalifikuje ani ich rodičov. Pre všetkých bude určite poučné vidieť, ako funguje svet sociálnych sietí, keď sa ich chopí narušený jedinec. Ako málo stačí na to, aby užívatelia o sebe prezradili až príliš veľa a pritom ani len netušia, že to robia. Selfie, statusy, fotky toho, čo dennodenne robia, to všetko zanecháva nezmazateľnú stopu a omrvinky pre tých, ktorí sa až chorobne zaujímajú o životy druhých.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Penn Badgley #You