Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec Druhej šance sa pomaly blíži! Seriál neustále atakuje rekordnú sledovanosť

Už začiatkom mája sa diváci budú musieť rozlúčiť so svojim obľúbeným lekárskym seriálom.

04.04.2022 07:00
druhá šanca, Foto:
Druhá šanca atakuje novú hranicu diváckej priazne.
debata

Kým sa tak stane, v programe sa objaví ešte niekoľko epizód. Dá sa predpokladať, že rovnako ako tie už odvysielané, prinesú pre Markízu rekordnú sledovanosť, aj napriek nastupujúcemu priaznivému počasiu a prirodzenému odlivu divákov od televíznych obrazoviek.

fear the walking dead, Čítajte aj Seriálový apríl bude skvelý! Okrem zombíkov sa vráti aj Penny z Teórie veľkého tresku

Najsledovanejším programom dňa sa v pondelok 28. marca 2022 v oboch hlavných cieľových skupinách stal seriálový hit Druhá šanca. Minulotýždňová epizóda sa šplhala k rekordným hodnotám.

bridgerton, Čítajte aj Prvá séria bola senzácia a čo druhá? Netflix to tentokrát poriadne pokašľal

Dramatický seriál z lekárskeho prostredia dosiahol v tejto strategickej cieľovej skupine excelentný rating 10,9% a doposiaľ druhý najvyšší trhový podiel 29,9%. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 15,6% a film Rodičia verzus influenceri na Jednotke RTVS podiel na trhu 4,2%.

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Šialenstvo okolo Hry o tróny sa môže znova začať! Nový seriál pozná dátum štartu

Spomínaná epizóda prilákala 582-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mal dosah až na 720-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Darilo sa aj epizóde vysielanej pred dvoma týždňami. Tú sledovalo 572-tisíc divákov. V cieľovke 12 – 54 uhrala 10% rating s takmer 28% trhovým podielom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca