Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto iste poteší! Nový Sex v meste rozhodne nekončí, druhá séria je istá

Tak toto sa dalo čakať! Diváci neprídu o svoje obľúbené hrdinky... Streamovacia platforma HBO Max potvrdila nakrúcanie druhej série voľného pokračovanie Sexu v meste.

19.04.2022 07:00
and just like that, sex v meste, Foto:
Obľúbené hrdinky nepovedali posledné slovo!
debata

Sarah Jessica Parker alias Carrie Bradshaw bude naďalej behať po New Yorku so svojimi vernými priateľkami a bude hľadať novú lásku. Seriál Ako to bolo ďalej… (And Just Like That…), ktoré voľne nadviazal na kultový Sex v meste zožal obrovský úspech po celom svete, preto nie je prekvapením, že nielen diváci, ale aj samotné HBO Max chce viac príbehov.

inkognito, Čítajte aj Televízny Veľkonočný pondelok: Premiérový film a seriál, Titanic, ale aj špeciálne Inkognito

„Som potešený a nadšený, že môžem povedať viac príbehov o týchto živých, odvážnych postavách, ktoré hrajú títo silní a úžasní herci,“ uviedol výkonný producent Michael Patrick King vo vyhlásení. „Faktom je, že sme všetci nadšení. Ako to bolo ďalej… náš Sex v meste je späť.“

netflix, disney+ Čítajte aj Toto bude ostrý súboj streamovacích gigantov! Disney+ ide tvrdo po Netflixe

Sarah Aubrey, vedúca pôvodného obsahu HBO Max, dodala: „Potešili nás zápletky, ktoré tieto postavy a ich príbehy vyvolali, odohrávajúce sa vo svete, ktorý už poznáme a milujeme. Sme hrdí na prácu Michaela Patricka Kinga a našich úžasných scenáristov, producentov, hercov a štábu, ktorí odviedli tieto príbehy na obrazovky. Nemôžeme sa dočkať, kým fanúšikovia uvidia, čo sa chystá pre 2. sezónu!”

stranger things, Čítajte aj Absolútna bomba! Netflix zverejnil dychberúce zábery z návratu svojho hitu

Obnovenie nie je veľkým prekvapením. Sarah Jessica Parker, ktorá si zopakovala svoju rolu Carrie Bradshaw v revivali a pôsobí aj ako výkonná producentka, povedala, že sa určite vráti do ďalšej série. Navyše, Ako to bolo ďalej… bol doteraz najúspešnejším pôvodným seriálom HBO Max, podľa šéfa pre streamovací obsah Caseyho Bloysa: „Pokiaľ ide o sledovanosť, bolo to fenomenálne. Nemôžem byť spokojnejší s tým, ako sa mu darí."

Prvá séria sa dovysielala vo februári tohto roka. Dá sa očakávať, že kamery by sa mohli opäť rozbehnúť v lete, aby sa premiéra nových častí stihla ešte koncom tohto roka. Presne ako pri prvej sérii. Nateraz oficiálne nie je potvrdené nasadenie druhej série, nakoľko hereckí predstavitelia hlavných postáv nakrúcajú iné projekty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #And Just Like That