Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne to prichádza! Po neúmerne dlhej príprave sa rúti nový sci-fi seriál

Fanúšikovia kultového Star Treku sa majú na čo tešiť! Po dvoch rokoch od oznámenia vzniku nového spin-off seriálu už začiatkom mája nastane ten moment, keď diváci uvidia výsledok.

01.04.2022 07:00
star trek, Foto:
Už 5. mája sa konečne k divákom dostane seriál Star Trek: Strange New Worlds.
debata
bridgerton, Čítajte aj Prvá séria bola senzácia a čo druhá? Netflix to tentokrát poriadne pokašľal

Tam vonku sú ďalšie svety, ktoré treba preskúmať! To je hlavné posolstvo nového seriálu Star Trek: Strange New Worlds, ktorý bude mať svetovú premiéru už 5. mája. Streamovacia služba Paramount+ naďalej rozširuje portfólia nových spracovaní niekdajšieho kultového seriálu, konečne príde ďalší hraný seriál, ktorý má ambíciu ulahodiť aj skalným fanúšikom tejto franšízy.

sluha národa, Čítajte aj Seriál so Zelenským s prvými časťami zaujal, no rekord sledovanosti nezbúral

A konečne sú vonku prvé zábery zo seriálu, ktorý sa pripravoval až dva roky. Nakrúcanie prvej série komplikovala pandémia a termín premiéry sa posúval. Dobrou správou je, že druhá séria je už istá.

Dej novinky sa bude odohrávať desať rokov pred pôvodným Star Trek seriálom. Prichádza kapitán Pike, ktorý na legendárnej lodi Enterprise sa so svojou posádkou púšťa do nových dobrodružstiev a objavuje rôzne zákutia vesmíru.

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Šialenstvo okolo Hry o tróny sa môže znova začať! Nový seriál pozná dátum štartu

Paramount+ rozhodne so Star Trekom nekončí. Úspešne etablovaný seriál Star Trek: Discovery nedávno dovysielal štvrtú sériu, piata je potvrdená. Pokračuje aj animovaný seriál Lower Decks, ale aj Prodigy, avizovaná je titul Section 31 a plány sú ešte väčšie. Druhá séria Star Trek: Picard je v plnom prúde, pripravovaná tretia séria však bude posledná. Do budúcnosti sa ráta aj s tým, že Star Trek sa vráti aj na strieborné plátna. V príprave je štvrtý film.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paramount+ #Star Trek: Strange New Worlds