Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rúti sa ďalší zombie seriál! Bude ešte niekto pozerať The Walking Dead?

Televízia AMC sa snaží udržať nažive svoj The Walking Dead vesmír za každú cenu. Zelenú dostal piaty spin-off seriál!

03.05.2022 07:00
walking dead, zombík, zombie, Foto:
Televízia AMC sa nechce zombíkov vzdať. Vznikne ďalší spin-off seriál z prostredia The Walking Dead.
debata (2)
max, lets dance, nemocnica, hranica, Čítajte aj Televízny pôst sa blíži! Obľúbené programy mieria do finále, poznáme dátumy

Už na jeseň tohto roka sa definitívne skončí púť pôvodného seriálu The Walking Dead, ktorý pred rokmi odštartoval novú epochu. Odvtedy sa veľa vecí zmenilo, najmä divácke preferencie a sledovanosť seriálu išla strmhlav nadol a spolu s ním aj kvalita. Dej pôvodnej série sa ukončí jedenástou sériou, ktorá sa práve vysiela a je rozdelená do tretín, tie sú divákom púšťané postupne. Medzičasom vznikol prvý spin-off Fear the Walking Dead, ktorý momentálne vysiela siedmu sériu, ôsma je už potvrdená.

darth vader, obi-wan kenobi, Čítajte aj Dokonalý seriálový máj je tu! Prichádzajú nenormálne dobré televízne hity

Tento rok sa uzavrel príbeh špeciálnej dvojsezónnej minisérie The Walking Dead: World Beyond. Potvrdená je ďalšia minisérie Tales of The Walking Dead, ktorá by sa mohla objaviť vo vysielaní už toto leto. A to rozhodne nie je všetko. Stále je prisľúbená filmová trilógia o Rickovi Grimesovi. O tej sa roky rozpráva a stále sa nenakrúca. S pribúdajúcimi mesiacmi a rokmi začínajú nádeje fanúšikov pohasínať a je čoraz jasnejšie, že možno zostane iba pri sľuboch.

Nový Walking Dead seriál sa zameria na... Foto: AMC
walking dead, maggie, negan, Nový Walking Dead seriál sa zameria na netradičnú dvojicu Maggie a Negana.

Aktuálne sa hlavná pozornosť venuje pôvodnému seriálu. The Walking Dead bol kedysi obrovský hit, dokonca najsledovanejší seriál sveta. Prvé série boli obrovským hitom, ktoré sledovali desiatky miliónov divákov v premiére. Tie časy sú dávno preč a už niekoľko rokov sa všetky seriály o zombíkoch stretávajú skôr s negatívnou kritikou a najmä nízkou sledovanosťou. Z historických úspechov sú teraz len malé zlomky. Preto je veľmi prekvapujúce, že televízia AMC sa silou mocou snaží chrliť ďalšie spin-off seriály.

pečie celé slovensko, bača, junior, Čítajte aj RTVS už nakrúca Pečie celé Slovensko! Nastanú v novej sérii výrazné zmeny?

Tento rok sa síce skončí pôvodný seriál, avšak svojím spôsobom bude v roku 2023 pokračovať. Keďže na jeho základoch vzniknú ďalšie dva a navyše aj s postavami z tohto seriálu. Prvým potvrdeným titulom je spin-off, ktorý sa zameria na Daryla a Carol. Tieto dve postavy majú vytvoriť dlhodobo vysielaný seriál. Najnovšie AMC potvrdila ďalší spin-off. Ten sa zameria na netradičnú dvojicu – Negana a Maggie. Stanica si na rok 2023 objednala prvú šesťdielnu sériu, ktorá sa bude odohrávať v zdecimovanom New Yorku.

Novinka má dokonca aj názov Isle of the Dead. Je to vôbec po prvýkrát, keď v názve sa nevyskytuje plnohodnotné The Walking Dead pomenovanie. Či to priláka nových divákov je otázne.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #THE WALKING DEAD #Isle of the Dead