Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Premiéra až za šesť mesiacov! Ale seriálový Pán prsteňov má teraz na konte rekord

Streamovacia platfroma Amazon Prime Video si je dobre vedomá toho, že má v rukách budúci svetový hit na poli seriálov.

09.03.2022 07:00
pán prsteňov, Foto:
Seriálový Pán prsteňov valcuje už pol roka pred premiérou.
debata

Nie nadarmo investovala rekordnú miliardu dolárov, aby mohla nakrútiť ambiciózny seriál, ktorý môže zmeniť televízny svet. Pán prsteňov jednoducho musí uspieť a byť najväčší projektom všetkých čias. Tvorcovia majú pripravené plány na niekoľko rokov dopredu, potenciálne spin-off seriály a obrovský potenciál celého príbehu, ktorý chcú odprezentovať. Zabudnite na udalosti z filmov. Dej seriálu ukáže niečo úplne nové, doteraz nevidené a málo známe.

svätý max, vincent navrátil, adam mišík, Čítajte aj Markíza štartuje nečakanú seriálovú novinku! Toto je komédia o falošnom farárovi

Dej seriálu vezme divákov opäť do Stredozeme a jej Druhého veku, teda tisícky rokov pred udalosti z filmov. Neexistuje „jeden prsteň moci“, zlo v podobe Morgotha je porazené, ríše sú na vrchole vlastnej epochy a pád do temnoty je nevyhnutný. Tieň sa opäť začne vkrádať medzi bytosti a mier visí na vlásku.

Hlavná zápletka bude o vzniku prsteňov moci, ktoré si jednotlivé rasy dali vyrobiť a následne ich zviazal ten „Prsteň“, ktorý vyrobil Sauron, aby všetkých ovládal. A práve známy nepriateľ bude hybnou silou deja. Síce by sa v tejto sérii nemal objaviť, ale vyšle svojho zástupcu, ktorý bude manipulovať jednotlivými rasami, aby prikývli na potrebu prsteňov. A cesta do záhuby sa tak postupne začne otvárať.

Projekt Adam Čítajte aj Na Netflix mieri jeden z najočakávanejších filmov tohto roka. Uvidíte ho už tento týždeň

Prvotný, zatiaľ iba teaser trailer, spôsobil obrovskú vlnu nadšených ovácií, ale aj kritiky. Mnohí vyčítajú ponúknutým krátkym pohľadom na nový seriál zlé efekty, žiadne bližšie informácie. Treba však dodať, že ide iba o prvé zábery. Na podobe sa stále pracuje a tvorcovia budú postupne dávkovať všetky informácie. Seriál The Lord of the Rings: The Rings of Power má totiž premiéru až 2. septembra tohto roka.

Avšak tento trailer už zožal prvé kľúčové úspechy, čo len podčiarkuje presvedčenie, že ho bude celý svet pozerať. Stačilo iba 24 hodín od jeho zverejnenia, aby sa prepísali rekordy sledovanosti. Minútové video má za tento krátky čas neuveriteľných 257 miliónov zhliadnutí naprieč všetkými video platformami. To sa ešte nepodarilo žiadneho seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amazon Prime Video #seriál The Lord of the Rings: Rings of Power