Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Nemocnica valcuje! Stabilne sa drží na rekordných hodnotách

Utorky a štvrtky patria Nemocnici! Lekárska dráma valcuje aj v novej sezóne...

25.02.2022 07:00
noel czuczor, Foto:
Nemocnica na Jojke naďalej potvrdzuje status diváckeho trháku.
debata (1)

Minulú jeseň pôsobila Nemocnica ako zjav. Svieži, moderný seriál s rýchlym spádom v deji si okamžite získal srdcia státisícov divákov. Nová lekárska dráma z pera producentky Danice Hričovej poriadne podkúril konkurencii, keď jej doslova zničil viacero zabehnutých titulov ako sú Sestričky, Horná Dolná alebo detskú imitačnú šou. Krátko po prvých týždňoch vysielania si zabezpečila titul najsledovanejšieho slovenského seriálu.

inventing anna, Čítajte aj Slovensku a svetu momentálne kraľuje jeden seriál! Netflix zas a znova boduje

Na prvotné úspechy sa Nemocnici darí nadviazať aj v roku 2022, keď sa v polovici januára vrátila do vysielania s treťou sériou. Už vtedy bol nástup nekompromisný voči konkurencii. Prvá tohtoročná epizóda prilákala až 588-tisíc divákov a v rekordnom tóne pokračovala aj naďalej. Stabilne sa výkon seriálu drží vysoko nad 500-tisícovou hranicou a bolo len otázkou krátkeho času, kedy prekoná aj 600-tisícovú métu.

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Svadobná reality šou sa vracia s novou sériou! Pripravte sa na viaceré novinky

To sa stalo v utorok, 1. februára, krivka sledovanosti vystrelila na absolútny vrchol, pri obrazovkách sedelo rekordných 606-tisíc divákov. Nemocnica v utorkom a štvrtkom slote, aj v tomto roku, zatlačila na minimá konkurenčné programy. Začiatkom januára nemal šancu Survivor, neskôr Markíza stiahla, po dvoch častiach, aj českú verziu reality šou Utajený šéf. Vo štvrtok nedáva šancu Chart Show.

stranger things 4, Čítajte aj Urputná trojročná pauza sa končí! Stranger Things sa vracia, no je v tom zas háčik

Počas februárového vysielania si Nemocnica neotrasiteľne udržuje pozíciu silnej jednotky na trhu v oboch meraných cieľových skupinách. Epizódy vysielané v rozmedzí 3. – 17.2. sa pohybovali medzi 540 – 580-tisícmi divákov. Minulý týždeň Nemocnica v celkovom počte divákov prekonala aj markizácku Druhú šancu.

imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Blíži sa vojna medzi Alžbetou II. a Netflixom? Stúpil jej seriál Koruna na otlak?

V utorok obľúbený seriál si pustilo až 528-tisíc divákov s dosahom až na 655-tisíc divákov (AvRch v CS 12+) a pripísala si 11,4% sledovanosť a trhový podiel 24,3%. Film na Markíze zaznamenal len 10,9% podiel a film na Jednotke 8,9% share.

Jojka oslavuje 20. narodeniny! Pozrite si všetky špeciálne upútavky v jednom videu!

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Nemocnica