Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Premiéra novej série Bridgertonu sa blíži! Netflix ponúkol úplne nové zábery

Premiéra druhej série Bridgertonu sa nezadržateľne blíži! Vonku je prvý teaser trailer...

21.02.2022 07:00
bridgerton, Foto:
Druhá séria seriálovej senzácie - Bridgerton - sa vráti 25. marca.
debata
druhá šanca, Čítajte aj Druhá šanca stále najväčší úspech Markízy: Koľko divákov sedí pri obrazovkách?

Už viac ako rok fanúšikovia romantického hitu netrpezlivo vyčkávajú na druhé pokračovanie megahitu od Netflixu. Avšak tomuto ich trápeniu bude čoskoro koniec. Už 25. marca sa konečne objavia nové časti a príbeh z viktoriánskeho Londýna bude pokračovať. Nová spoločenská sezóna je tu a smotánka sa opäť schádza na okázalých plesoch, piknikoch, čajoch o piatej, aby mohla ohovárať všetkých naokolo. Samozrejme pozornosť sa upiera na tých, ktorí by mali v tejto sezóne nájsť lásku a aj keby sa to nepodarilo, tak uzavrieť manželstvo z rozumu.

nemocnica, Čítajte aj Čo skôr pozerať: Zima plná slovenských seriálov! Ktorý je váš najobľúbenejší?

Nad všetkými bdie tajomná lady Whistledownová s jej stĺpečkom plným pikantných odhalení, čo len znudenú elitu ešte viac motivuje šíriť nepravdivé informácie. Teda až do momentu, kým sa nedostanú do jej hľadáčika a stanú sa jej najnovším terčom. Smotánka navyše musí pobaviť znudenú britskú panovníčku, zostať v jej priazni a nerobiť spoločenské prešľapy, to by mohol byť ich koniec na kráľovskom dvore.

the flash, Čítajte aj Hlavný konkurent Marvelu tento rok pritvrdí! Do kín vtrhnú tieto filmové trháky

Nová séria bude mapovať udalosti z druhej knihy celej knižnej ságy a zameria sa na Anthonyho (Jonathan Bailey), ktorý bude počas ďalšej spoločenskej sezóny hľadať svoju vyvolenú. Ňou sa stane hviezda iného hitu od Netflixu – Sex Education – herečka Simone Ashley. Ich cesta za láskou nebude rozhodne jednoduchá! Pozrite si prvý teaser trailer k druhej sérii Bridgertonu!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton