Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ľadová sprcha pre fanúšikov! Nová séria Príbehu služobníčky tento rok nebude

História sa opakuje, tvorcovia zrejme tento rok nestihnú vyprodukovať piatu sériu temného seriálového hitu.

21.03.2022 07:00
príbeh služobníčky, Foto:
Vyzerá to tak, že v tomto roku piata séria nedorazí.
debata
príbeh služobníčky, elisabeth moss, Čítajte aj Príbeh služobníčky chrstol všetkým vriacu vodu do tváre! Nová séria znova trafila do čierneho

Každý fanúšik Príbehu služobníčky by mal zbystriť pozornosť! Nanešťastie prichádzajú nedobré správy. Vyzerá to tak, že nové časti sa tak skoro neobjavia. Opakuje sa tak situácie z nedávneho obdobia, keď medzi treťou a štvrtou sériou bola dvojročná pauza vo vysielaní. Dovtedy sa darilo nakrúcať každý rok novú sériu. Vtedy dlhú prestávku spôsobila nielen pandémia, ktorá na zastavila produkciu na mesiace, ale aj samotní tvorcovia seriálu.

druhá šanca, Čítajte aj Druhá šanca je neporaziteľná. Slabnúcich Oteckov porazila Hranica, aj Bez servítky

Do deja tretej série sa vkradla nuda, na čo neboli diváci zvyknutí a prišla aj prvá poriadna dávka štipľavej kritiky. Scenáristi sa rozhodli poučiť sa z vlastných chýb a vypýtali si od streamovacej platformy Hulu, ktorej seriál patrí, viac času na tvorbu. Ten dostali. Nikto však netušil, že príde pandémia a ich prianie dostane obludne veľké rozmery. Fanúšikovia boli sklamaní, že musia čakať tak dlho na novú sériu, ktorá navyše obsahovala len desať epizód, namiesto štandardných trinásť.

New amsterdam, Čítajte aj Nepríjemný šok: Obľúbený lekársky seriál, ktorý si obľúbili aj Slováci, končí!

Teraz je to tu znova! Keď sa minulý rok na jar Príbeh služobníčky vrátil so štvrtou sériou, vyzeralo to tak, že tvorcovia sú plní sily a pokračovanie príde na obrazovky ešte tento rok. Nedočkavosť podporuje aj fakt, že najnovšie pokračovanie bolo iné, častokrát lepšie ako tretia séria. Zápletky sa neraz pohli mimoriadne nečakaným a znepokojivým smerom. Navyše sa čoraz hlasnejšie hovorí o tom, že Príbeh služobníčky mal dôjsť do svojho konca a práve nadchádzajúca piata séria by mala všetko uzavrieť.

Oficiálne nič nie je potvrdené, najnovšie sa hovorí, že by mala vzniknúť ešte šiesta séria a tá by mala byť finálna.

To však nič nemení na fakte, že piata séria naberá opäť meškanie. Hulu chce priniesť dychberúci nový príbeh a jeho príprava si vyžaduje čas. Navyše herečka Elisabeth Moss (June) je časovo veľmi zaneprázdnená nakrúcaním iných filmov a dlhodobé nakrúcanie seriálu musí počkať. Preto je viac ako pravdepodobné, že piata séria uzrie svetlo sveta začiatkom 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elisabeth Moss #Príbeh služobníčky