Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Booth z Kostí slávi úspech s iným seriálom! Návrat kultovej kriminálky v nedohľadne

Herec David Boreanaz je stálicou v seriálovom svete. Dlhoročne hviezdi v len úspešných projektoch. To je aj prípad jeho najnovšieho účinkovania v tvrdom seriáli SEAL Team, do ktorého naskočil hneď po poslednej klapke Kostí.

17.02.2022 07:00
david boreanaz, seal team, Foto:
Herec David Boreanaz sa o prácu báť nemusí, jeho seriál SEAL Team bude pokračovať aj 6. sériou.
debata
Vincent Navrátil, Čítajte aj Markíza vyrukovala s poriadnym prekvapením! Prichádza neohlásený seriál...

Najnovšie televízia CBS potvrdila, že túto veľkú hereckú hviezdu nemieni stratiť a potvrdila nakrúcanie už šiestej série pre SEAL Team. Pritom ešte nedávno to vyzeralo tak, že sa stane obeťou nízkej sledovanosti. Stanica po skončení štvrtej série dlho váhala, či si objedná pokračovanie. Riešenie sa našlo. Seriál sa presunul z klasickej televízie na streamovaciu platformu Paramount+, ktorá patrí CBS. Dôvodom boli vysoké výrobné náklady a klesajúca krivka obľúbenosti. SEAL Team si teda musel zarobiť sám na seba.

moon knight, Čítajte aj Dosť bolo Avengerov! Marvel predstaví seriál s úplne novým superhrdinom

A to sa podarilo. Vďaka vysielaniu na prémiovej online službe si zachoval priazeň verného publika a tým pádom sa kompenzovali vyššie sumy, ktoré musia byť investované do produkcie. SEAL Team sa s piatou sériou umiestnil v rebríčku TOP 10 najsledovanejším programov na Paramount+, čím si zabezpečil ďalšie prežitie. Šiesta séria dostala zelenú, avšak produkcia pripraví len desať premiérových častí. Piata séria mala štrnásť epizód.

zaklínač, witcher, henry cavill, Čítajte aj Na Netflix sa rúti chuťovka zo sveta Zaklínačov! Nový seriál vyzerá super

David Boreanaz tak zostáva angažovaný v tomto projekte a všetko ostatné je na vedľajšej koľaji. Už dlhší čas sa totiž špekulovalo, že by sa nejakým spôsobom mohli vrátiť Kosti. Krátko po skončení nakrúcania seriálu sa hovorilo o filme, teraz sú v trende špeciálne revivalové minisérie. To mal byť aj prípad Kostí. No zdá sa, že akékoľvek stretnutie tímu z Jeffersonského inštitútu nie je na programe dňa a ani nebude v najbližšom čase nebude.

A aby toho nebolo málo, streamovacia služba Paramount+ rozširuje portfólia pôvodného obsahu a objednala špeciálny televízny film SEAL Team. Tvorcovia a herci budú mať plné ruky práce. Dá sa predpokladať, že filmov bude postupne viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Boreanaz #Bones #SEAL Team