Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude vražedná rozlúčka? Dlho sa na to čakalo, teraz je to tu...

Seriál Na muške (Killing Eve) prichádza s rozlúčkovou sériou. Pozrite si trailer k štvrtej sezóne.

10.02.2022 07:00
jodie comer, killing eve, Foto:
Dá sa očakávať, že Jodie Comer ako vrahyňa Villanelle opäť predvedie šialený herecký výkon.
debata
Nine Perfect Strangers, nicole kidman, Čítajte aj Šialený a vyšinutý! Tento seriál vás totálne vtiahne a nedokážete sa vymotať

Už 27. februára vtrhne na obrazovky posledná sezóna kultovej a netradičnej kriminálky. Uvidia ju aj slovenskí diváci, nové časti budú dostupné na HBO GO, čoskoro HBO Max. Ako dopadne celý príbeh? Dostane spravodlivosť zadosť? Chytí Eve nájomnú vrahyňu Villanelle a zavrie ju za mreže? Alebo dostane seriál tragickú bodku? Na všetky otázky prídu odpovede a nebude chýbať ani definitívna bodka za príbehom.

Matrix 4 Čítajte aj Budú padať hlavy pre nový Matrix? Žaloba je na svete, za neúspech filmu vinia HBO Max

Tvorcovia museli poriadne zabojovať o štvrtú sériu. Hrozilo, že nevznikne. Seriál Killing Eve sa stal obeťou vlastného úspechu. Z herečky Jodie Comer (Villanelle) spravil svetovú hviezdu, o ktorú sa trhajú veľké filmové štúdiá a jej kariéra nabrala veľké obrátky. To isté platí aj o Sandre Oh, tá po odchode z lekárskej drámy Grey's Anatomy (Klinika Grace) nemala hviezdnu roku. Až kým neprijala úlohu v tejto kriminálke. A jej kariéra dostala nový impulz.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Naozaj predvedú celebrity takéto kreácie? Toto sú prvé zábery z Let's Dance

Avšak iné pracovné povinnosti mali za následok, že obom hviezdam zostávalo čoraz menej času na nakrúcanie v Anglicku. Televízia BBC America po tretej sérii musela spraviť tvrdé opatrenia, aby si zabezpečila dodržanie zmlúv. Tvorcovia dokonca napísali tretiu sériu a najmä jej poslednú epizódu šalamúnsky. Nemali na výber. V prípade neúspešných rokovaní, musela táto epizóda poslúžiť ako potenciálny koniec.

Podvodnik z Tinderu4 Čítajte aj Podvodníka z Tinderu hltajú po celom svete. Stal sa najsledovanejším filmom Netflixu

Našťastie sa podarilo uzavrieť dohodu a nájsť vhodný termín na nakrúcanie nových častí, s tým, že prichádzajúca séria bude posledná. Do dobre rozbehnutého vlaku tvrdo zasiahla pandémia a premiéra novej série sa výrazne posunula. Kým dovtedy sa darilo každý rok priniesť novú sériu, štvrtá séria nabrala dvojročné meškanie. Čakaniu je však koniec, štvrtá séria štartuje 27. februára. Pozrite si prvé zábery v priloženej upútavke!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Oh #HBO Go #Killing Eve #Jodie Comer #Na muške