Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojke stačila len jedna časť! Nemocnica sa vrátila a všetko rozniesla na kopytách

Televízia JOJ môže byť spokojná, po vianočnej pauze sa vrátila na obrazovky divácky obľúbená lekárska dráma. A padali rekordné čísla!

20.01.2022 07:00
nemocnica, pocisková, kanócz, czuczor, bárta, Foto:
Tretia séria Nemocnice odštartovala s obrovským diváckym úspechom.
debata (2)
Badman foto2 Čítajte aj Myslí si, že je superhrdina, ale jeho výnimočnou schopnosťou je všetko pokaziť

Jojka uzavrela vysielanie Nemocnice 9. decembra minulého roka, následne stanica prešla na sviatočnú štruktúru. Sľúbila však divákom, že ich obľúbený seriál sa vráti už v januári. Skorý návrat nebol náhodný, sledovanosť bola rekordná. Nemocnica sa stala najsledovanejším seriálom Slovenska a konkurencii nedala šancu a po dlhých rokoch dominancie Markízy ju počas jesennej sezóny zadupala. Padli Sestričky, Tvoja mini tvár znie povedome, ale aj Horná Dolná. Spomínané seriály majú za sebou najslabšie série, detská imitačná šou sa dokonca sťahovala z hlavného vysielacieho času a dožila v sobotnom popoludňajšom slo­te.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME Čítajte aj Lepší ako Avengeri? Spider-Man predviedol dychberúce filmové dobrodružstvo

Napokon Jojka spustila vysielanie tretej série Nemocnice v utorok. A slovenské publikum sa vo veľkom dostavilo k televíznym obrazovkám.

JOJ Group bola v utorok 18. januára trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase, s vynikajúcou 14,5% sledovanosťou a 31,1% podielom. Samotná Jojka bola v prime time lídrom trhu s 10,7% sledovanosťou a 23% podielom na trhu.

novinky kina Čítajte aj Nálož v kinách: Princezná Diana, pavúčí muž, oceňovaný muzikál aj dokument o Kunderovi

Najsledovanejším programom utorka bola prvá epizóda novej sezóny seriálu Nemocnica, ktorá sa vrátila na obrazovky s veľkým úspechom. Nemocnicu si nenechalo ujsť až 588-tisíc divákov, pričom dosah mala až na 744-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Seriál dosiahol skvelú 12,7% sledovanosť a 26,4% podiel v CS 12+, v obchodne relevantnej cieľovej skupine 12 – 54 bol najsledovanejším nespravodajským programom dňa s 9,2% sledovanosťou a 24,7% podielom na trhu.

Zopakovala sa tak situácia z minuloročnej jesene, tentokrát však za obeť padla markizácky Survivor, ktorý si s prvou epizódou siahol na svoje podpriemery.

popelka, tri oriešky pre popolušku, Čítajte aj Najsledovanejšie programy Jojky v roku 2021: Hitom je vianočná klasika a nielen to!

V ženskej časti univerzálneho publika dosiahla Nemocnica pri premiére vysoko nadpriemernú, až 15,6% sledovanosť a podiel 29,9%, diváčky vo 45 – 54 rokov zaznamenali excelentný rating, až 20,6% a trhový podiel až 32%. Nemocnica tak veľkolepo nadviazala na divácky úspech z minulého roka a stále atakuje rekordné čísla sledovanosti.

Túto sezónu sa bude seriál vysielať vždy v utorky a štvrtky, ostatné dni pracovného týždňa obsadila novinka Hranica.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Nemocnica