Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Radostná správa! Netflix to poriadne roztočil, jeho hit získal dvojité obnovenie

O tom, že Emily in Paris je obrovský divácky hit nikto nepochybuje. Ani samotný Netflix...A preto prišiel s prekvapujúcou správou. Tento seriál získava objednávku na tretiu a rovno aj štvrtú sériu.

18.02.2022 07:00
emily in paris, Foto:
Fanúšikovia sú nadšení! Emily in Paris má istú tretiu, ale aj štvrtú sériu.
debata

Ide o ojedinelý krok v televíznej brandži, takéto obnovenie získavajú len tie najväčšie hity a je to znak toho, že stanica tomuto projektu mimoriadne verí. O to viac, že ide o streamovací gigant, pri ktorom bolo bežnou praxou obnovenie vždy len na jednu sezónu vopred. Roztomilo-nenáročný seriál o Emily dokázal husársky kúsok, pričom druhá séria mala premiéru len pár dní pred minuloročnými Vianocami.

Vincent Navrátil, Čítajte aj Markíza vyrukovala s poriadnym prekvapením! Prichádza neohlásený seriál...

Prvá séria v roku 2020 sa stala hitom a to okamžite, získala titul najsledovanejšej komédie. Pričom druhá séria na tento úspech nadviazala. Všetko bolo korunované odpoveďou Netflixu a potvrdením vzniku rovno dvoch sezón. To len potvrdzuje, že cliffhanger z konca druhej série bude mať jasné rozuzlenie. Emily zostáva v Paríži! A jej pracovný, ale aj osobný život sa zmení od základu.

zaklínač, witcher, henry cavill, Čítajte aj Na Netflix sa rúti chuťovka zo sveta Zaklínačov! Nový seriál vyzerá super

Tvorcovia potvrdili, že v tretej sérii rozohrajú veľkú dilemu. Emily bude riešiť, kam patrí jej srdce. Aký význam má domov? Je to krajina odkiaľ pochádza alebo miesto, kde práve žije? Ak všetko pôjde dobre, tak tretia séria by mohla uzrieť svetlo sveta opäť ku koncu tohto roka.

moon knight, Čítajte aj Dosť bolo Avengerov! Marvel predstaví seriál s úplne novým superhrdinom

Ruka v ruke s touto novinkou prichádza aj jedna nemilá. Netflix sa stáva najdrahšou streamovacou platformou. Výroba obrovského množstva obsahu, ktorú táto online televízia ponúka je z roka na rok väčšia. Preto zvyšuje ceny. Nateraz len v USA, dá sa však predpokladať, že cenník by sa mohol upraviť aj vo zvyšku sveta. Po novom si americkí diváci priplatia, mesačný poplatok stúpne na 15,49 dolárov, z pôvodnej ceny 13,99.

Doteraz najdrahšou streamovacou službou bolo HBO Max s 15 dolármi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lily Collins #netflix #Emily in Paris