Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeden z najväčších seriálových hitov Netflixu sa vracia! Nová séria už na jar

Streamovací gigant potešil svojich divákov. Už na jar ponúkne druhú sériu hitu Bridgerton!

27.01.2022 07:00
bridgerton, Foto:
Druhá séria hitu Bridgerton dorazí na Netflix už 25. marca.
debata

Bridgerton sa stal megahitom počas Vianoc 2020, nenápadný seriál doslova zvalcoval rebríčky sledovanosti v priebehu niekoľkých dní. Nie je preto prekvapením, že Netflix sa po ohlasoch na prvú sériu pustil do nakrúcania druhej série. Medzičasom je potvrdená tretia, ale aj štvrtá séria a dokonca aj spin-off seriál.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Streamovací gigant oficiálne potvrdil štart na Slovensku! Kto k nám prichádza?

Pandémia mala za následok, že premiéra dvojky sa nestihla zrealizovať počas minuloročných Vianoc. Nové časti nedočkaví fanúšikovia uvidia už 25. marca.

Nová séria bude mapovať udalosti z druhej knihy celej knižnej ságy a zameria sa na Anthonyho (Jonathan Bailey), ktorý bude počas ďalšej spoločenskej sezóny hľadať svoju vyvolenú. Ňou sa stane hviezda iného hitu od Netflixu – Sex Education – herečka Simone Ashley.

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Na Slovensko sa valí nový televízny hráč! A prinesie so sebou nielen Hru o tróny...

Seriál Bridgerton vznikol na základe románov Julie Quinnovej a ukazuje aristokraciu vo viktoriánskom Londýne. Časy, keď ženy nemali práva, slovo a muži rozhodovali o celom fungovaní spoločnosti. Avšak aj v tomto svete sa našiel priestor pre úprimnú lásku a nie iba pre sobáše z rozumu, ktoré by zabezpečili spoločenský vzostup a priazeň kráľovnej. Celá elita si žije v krásnej londýnskej štvrti, odtrhnutá od reality, kým chudoba trie biedu. Ich prioritou je priazeň tej najvyššej, ktorá netrpezlivo čaká na definitívny koniec vyšinutého kráľa a ten stále neprichádza. Preto svoju pozornosť obracia na svoju poddanú šľachtu. K tomu všetkému je unudená, znechutená, ale hladná po škandáloch, tak ako zbytok boháčov.

Novinky kina  2 Čítajte aj Filmové premiéry: Matrix konečne na veľkých plátnach, animák Spievaj 2 aj provokatívna dráma o mníške

Tie im dodáva tajomná lady Whistledownová (hlas jej prepožičala ikonická herečka Julia Andrewsová), ktorá denne vydáva svoj stĺpček, v ktorom komentuje všetky prešľapy, škandály, zákulisné hry, prezrádza všetko, čo malo byť tajomstvom. Všetci milujú jej ohováranie, kým sa na oni nestanú jej terčom. A to sa môže stať veľmi ľahko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton