Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabije škandál Sex v meste? Rokovania o pokračovaní zostali na mŕtvom bode

Mala to byť udalosť ostatných mesiacov, no návrat kultového komediálneho seriálu sprevádza smola.

25.01.2022 07:00
and just like that, sarah jessica parker,... Foto:
Možná druhá séria je stále v hre, no nič nie je oficiálne potvrdené.
debata (1)

Začiatkom decembra HBO a streamovacia platforma HBO Max spustili po celom svete vysielanie novej kapitoly Sexu v meste s názvom And Just Like That… (Ako to bolo ďalej). Po prvej epizóde fanúšikovia vo veľkom riešili smrť pána Božského a absenciu Samanthy. Tvorcovia boli nadšení z ohlasov a všetko to vyzeralo na veľkú idylku. Lenže krátko po uvedení prvých epizód sa objavili sexuálne obvinenia voči Chrisovi Nothovi, ktorý stvárňoval pána Božského.

sarah jessica parker, and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Kým herec, ktorý sa vďaka epizódnej účasti vrátil na vrchol slávy, všetky obvinenia odmietal, jeho kolegyne a aj samotná televízia boli zdržanlivé. Všetci opatrne vyjadrili podporu zneužitým ženám a odsúdili takéto správanie, no veria, že vyšetrovanie ukáže pravdu. Práve tento obvinenia je v súčasnosti v USA doslova nočnou morou pre každý projekt.

survivor, Čítajte aj Najdrahšia reality šou, obrovský prepadák! Markíza má na krku problém

Vrhá totiž zlú reputáciu na celý seriál. Práve návrat kultového komediálneho seriálu mal priniesť len pozitívne emócie a všetko sa razom obrátilo a pošpinilo celú značku. A v takom prípade je schválenie ďalšieho pokračovania na dlhé lakte. Pritom už počas nakrúcania prvej série bolo jasné, že producenti chcú pokračovať.

Nikto nečakal, že návrat Sexu v meste spôsobí taký veľký ošiaľ. Štáb bol denne prenasledovaný po New Yorku a na internet unikali fotky z nakrúcania. Aj preto sa tvorcovia rozhodli nakrúcať falošné scény, aby zmiatli fanúšikov a nevyzradil sa dej vopred.

filmy netflix Čítajte aj Nové filmy na Netflixe: Zo života Neymara, napínavý thriller zo zamrznutej budúcnosti aj komédia o lúzroch

Lenže teraz je všetko inak. Podľa viacerých zdrojov zo zákulisia šou hlasy o možnom pokračovaní sú na bode mrazu vzhľadom na sexuálne obvinenia Chrisa Notha, hoci ten svoje účinkovanie uzavrel v prvej časti. Údajne sa vystrihli aj scény z poslednej časti prvej série, keď Carrie sa vráti na osudové miesto v Paríži, aby rozptýlila jeho popol a ona by tak uzavrela túto kapitolu svojho života. V tejto scéne sa mal objaviť aj Noth. Vzhľadom na citlivosť prípadu bude táto časť prestrihaná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Chris Noth #HBO Max #And Just Like That