Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Ani raz ste sa nezasmiali? Tak to ste sledovali nový komediálny seriál na Markíze

Verdikt

Pilotná epizóda akéhokoľvek seriálu má poslúžiť ako návnada, diváci majú byť nadšení a hladní po pokračovaní. Do pár desiatok minút sa tvorcovia snažia vždy natrepať to najlepšie, čo má seriál ponúknuť. Pri komediálnom seriáli je absolútnym pilierom humor, odľahčená atmosféra.

klinika grace, greys anatomy, ellen pompeo, Čítajte aj Ťahanice o konci hitu! Hlavná hviezda chce končiť, televízia hovorí rázne nie

Šťastní vs. Šťastní neponúkli v podstate nič, čo by malo presvedčiť kohokoľvek, aby si raz do týždňa v určený čas pustil Markízu a pozrel si ďalšie peripetie dvoch čudných rodín. Kameňom úrazu celej časti je nielen chýbajúci humor, ale akýsi nadhľad. Možno ten sa dostaví neskôr, v ďalších častiach. Ale prečo pozerať niečo, čo v prvej časti spravilo všetko preto, aby sa tak nestalo?

Markíza veľmi zle vykročila do roku 2022 v rámci komediálneho žánru a bude šťastná, ak sa podarí dovysielať prvú sériu v hlavnom vysielacom čase. Toto je horúci kandidát na rýchle stiahnutie z vysielania po pár týždňoch. Je preto celkom na zamyslenie, či kompetentní v televízii videli výsledný produkt, pretože je evidentné, že, minimálne, pilot vôbec nefunguje.

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Šťastní vs. Šťastní