Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ani raz ste sa nezasmiali? Tak to ste sledovali nový komediálny seriál na Markíze

Televízia Markíza aj v stredu večer pokračovala vo svojom veľkom premiérovom týždni, spustila svoj nový komediálny seriál Šťastní vs. Šťastní. Pokračuje tak v niekoľkoročnej tradícii, keď začiatkom roka ponúkne divákom niečo odľahčené. V mnohých prípadoch je lepšie si radšej nepamätať „chuťovky“ ako Detektív Dušo alebo Autoškola. Lepšie dopadla vlaňajšia novinka Najhorší týždeň môjho života, ktorá na svoju druhú sériu ešte len čaká. Ostatné menované patrili medzi najväčšie kvalitatívne, ale aj divácke prepadáky.

13.01.2022 07:00
šťastní vs. šťastní, krajčiová, miezga, bolf,... Foto:
Markíza predstavila novú komediálnu novinku Šťastní vs. Šťastní.
debata (18)
kino, sála, filmy, premietanie, kinematografia, Čítajte aj Kiná sa začínajú otvárať, ako budú fungovať? Prinášame prehľad obmedzení

Stanica potrebuje nutne osviežiť ponuku svojich komediálnych titulov. Susedia, ktorí ponúkajú nové časti, sú preukázateľne vyhorení a neraz sa natíska otázka, ako je možné, že sa stále vysielajú. To isté platí aj o Hornej Dolnej. Obe stálice majú za sebou najslabšie sezóny. Stále platí, že robiť humor na Slovensku je nadľudský výkon. Diváci sú v tomto smere neskutočne senzitívni a kritizujú domáce námety, ale aj zahraničné predlohy, na ktoré sa v ostatných rokoch komerčné stanice hojne spoliehajú.

druhá šanca, Čítajte aj Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál

To je aj prípad najnovšieho prírastku Šťastní vs. Šťastní. Ide o slovenskú adaptáciu ruského komediálneho seriálu The Ivanovs vs. The Ivanovs (Ivanovi-Ivanovi) o dvoch rodinách s rovnakým priezviskom, ale úplne odlišným sociálnym statusom. Jedni Šťastní sú bezstarostní boháči, druhí Šťastní trú biedu. Pri pôrode im omylom vymenili synov a teraz, po 16-tich rokoch, sú donútení, aby sa obe rodiny spoločne nasťahovali pod strechu bohatých Šťastných.

V hlavných úlohách sa predstavili herci ako Marián Miezga, Helena Krajčiová, Dušan Cinkota, Lucia Hurajová, Ladislav Konrád, Adam Kubala, Max Bolf. V ostatných častiach sa objaví ešte viacero vedľajších postáv.

Spider-Man1 Čítajte aj Spider-Man chce vytiahnuť slovenských divákov z gaučov do kín. Vo svete trhá rekordy

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Šťastní vs. Šťastní