Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to dôvod na smiech? Markíza nezaháľa, od januára sa pripravte na toto...

...na televízne obrazovky mieri úplne nový komediálny seriál Šťastní vs. Šťastní. Stoja za ním tvorcovia, ktorí priviedli na Slovensko Pána profesora. Bude to úspech aj tentokrát?

22.12.2021 07:00
šťastní vs. šťastní, krajčiová, miezga, bolf,... Foto:
Nový komediálny seriál uvedie televízia Markíza už 12. januára.
debata
priatelia, Čítajte aj Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

Televízia Markíza si pripravila na január slovenskú adaptáciu úspešného ruského komediálneho seriálu The Ivanovs vs. The Ivanovs (Ivanovy-Ivanovy) o dvoch rodinách s rovnakým priezviskom, ale úplne odlišným sociálnym statusom. Jedni Šťastní sú bezstarostní boháči, druhí Šťastní trú biedu. Pri pôrode im omylom vymenili synov a teraz, po 16-tich rokoch, sú donútení, aby sa obe rodiny spoločne nasťahovali pod strechu bohatých Šťastných.

survivor, Čítajte aj Markíza prekvapuje januárovým programom! Na obrazovky expresne mieri...

Šťastní vs. Šťastní sú zábavnou rodinnou komédiou, ktorej hlavným odkazom je: „rodina nadovšetko“. Bez ohľadu na to, aký veľký zlepenec rodina Šťastných je. Seriál vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Paprika Studios, ktorá pre TV Markíza vyrába napríklad aj seriálový megahit Pán profesor, či reality šou Love Island.

dont look up Čítajte aj Sviatky na Netflixe, HBO Go a Amazone. Prinášame vám veľký prehľad nevianočných noviniek

Ruský originál vysiela tamojšia televízia STS s nehasnúcim úspechom od 16. októbra 2017, zatiaľ sa dočkal 5 sérií a viac než 100 epizód. Aktuálne je v štádiu príprav natáčanie 6. sezóny. Lokálne adaptácie seriálu už medzičasom vznikli napríklad na Ukrajine či v Poľsku.

V hlavných úlohách sa objavia Marián Miezga, Helena Krajčiová, Dušan Cinkota, Lucia Hurajová, Ladislav Konrád, Adam Kubala, Max Bolf a ďalší.

superstar, superstar 2021, Čítajte aj Vyčerpanú Superstar zachránilo finále: Vyhlásenie víťaza bolo lákadlom pre divákov

Zaujímavosťou je, že pred kamerou sa zíde niekdajšie veľké hviezdy Jojky. Max Bolf pred rokmi s Mariánom Miezgom hrali v seriáli Naši. Teraz si úlohu syna a otca zopakujú. Helena Krajčiová len nedávno ukončila nakrúcanie jojkárskeho Nového života, v ktorom sa stretávala taktiež s Maxom Bolfom. Šancu ukázať svoj talent dostáva aj Adam Kubala, ktorý sa predstavil v dráme Červené pásky.

Nový seriál štartuje už 12. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Šťastní vs. Šťastní