Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kultová kriminálka sa po rokoch vrátila a uspela! Bude ďalšia séria, bez hlavnej hviezdy

Kedysi značka CSI vládla seriálovému svetu a jej odnože trhali rebríčky sledovanosti. Tie časy sú dávno preč...alebo nie? Televízia CBS počas minuloročnej jesene vzkriesila pôvodnú Kriminálku: Las Vegas v podobe desaťdielnej minisérie.

24.01.2022 07:00
csi, kriminálka las vega, Foto:
Do špeciálnej minisérie sa vrátili hlavné hviezdy. William Peterson alias Grissom odmieta ďalej nakrúcať, druhá séria bude bez neho.
debata (2)

Ako to už býva zvykom, pôvodné plány s jednorazovým návratom sa veľmi rýchlo prehodnotili. Ohlasy, ale aj sledovanosť bola dostatočne vysoká na to, aby stanica začala hľadať cesty, aby mohla vzniknúť druhá séria. Lenže to naráža na odpor pôvodných hercov.

ján koleník, druhá šanca, Čítajte aj Markíza má nový seriálový hit! Toto bol najsledovanejší program tohto roka

CSI: Vegas priniesla počas desiatich sezón svieži vietor do starého formátu. Okrem vybraných hercov, ktorí kedysi v seriáli účinkovali predstavil nový tím, nové metódy vyšetrovania, nové zločiny. Od čias, keď pôvodný tím vyšetrovateľov hľadal odpovede na komplikované vraždy sa toho veľa zmenilo. Bolo zaujímavé sledovať konfrontáciu veteránov s novými časmi. Postupne sa však dopĺňali a oba tábory pochopili, že musia spolupracovať. Tí starší museli prijať, že nové postupy sú neraz lepšie, ale aj opačne. Noví tím, ktorý často pozeral na svojich kolegov cez prsty sa musel zmieriť s tým, že nie všetko staré je zlé.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME Čítajte aj Lepší ako Avengeri? Spider-Man predviedol dychberúce filmové dobrodružstvo

Televízia je s prvou sériou veľmi spokojná, ukázalo sa, že diváci po niekoľkoročnej pauze sú hladní po tomto formáte a druhá séria by sa mala objaviť v rámci televíznej sezóny 2022/2023, zrejme na jeseň 2022.

Nová miniséria Kriminálka Las Vegas priniesla... Foto: CBS
csi, kriminálka las vegas, Nová miniséria Kriminálka Las Vegas priniesla nové, ale aj staré tváre.

Už teraz tvorcovia narážajú na veľký problém. Nemôžu rátať s účasťou herca Williama Petersona alias Gila Grissoma, bez ktorého nie je Kriminálka: Las Vegas to pravé orechové. Už jeho účasť v rámci prvej série bola na dlhé lakte a rokovania boli pomerne dlhé. Napokon však súhlasil so svojou účasťou. Mal však podmienku – nakrúti len jednu sezónu a dosť. Zrejme tušil, že televízia bude tlačiť na možné pokračovanie. Herec vyhlásil, že ho nič nepresvedčí, aby prehodnotil svoj názor a postavil sa pred kamery. V rámci pokračovania bude vystupovať iba ako producent. Má teda význam pokračovať bez neho?

nákupné maniačky, Čítajte aj Tradičná zábava, ale aj návrat nákupnej šou! Jojka v roku 2022 nebude riskovať

Zrejme má! Vyzerá to tak, že tvorcovia majú plán B a chceli by pred kamery priviesť tváre, ktoré sa im nepodarilo presvedčiť pri vzniku prvej série špeciálnej série. Pokračovať v nakrúcaní by mohla herečka Jorja Fox alias Sara Silde. Tá si ponechala pootvorené dvierka pre prípadnú druhú sériu. Stále však závisí na nej, ako sa rozhodne.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kriminálka Las Vegas #CSI #CSI: Vegas