Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zdecimovaný svet mladých ľudí sa vracia! HBO novou sezónou prekvapí už v...

...januári! Druhá séria oceňovaného seriálu Eufória sa vráti 9. januára s osmičkou nových častí.

18.12.2021 07:00
euphoria, eufória, zendaya, Foto:
Šokujúci seriál z produkcie HBO - Eufória - sa vráti s druhou sériou už 9. januára.
debata
hranica, seriál hranica, Čítajte aj Poznáme ďalšie detaily nového jojkárskeho seriálu! Tu sú prvé fotky...

Seriálov o tínedžeroch a ich problémoch sa už nakrútilo neúrekom. Je však iba malá hŕstka tých, ktoré naozaj ukážu pravou optikou reálne starosti, radosti mladších ročníkov, ktoré jedného dňa budú musieť byť plnohodnotnými osobnosťami predstavujúcimi ďalšiu generáciu. Len máloktorá televízia má odvahu sa pustiť do temných vôd vnútorných démonov mladých ľudí stojacich neraz na rázcestí, na okraji priepasti osobného pekla. Niektorí „prežijú“ a urobia správne rozhodnutia, ktoré ich vystrelia na tú správnu cestu, iných pohltí nekonečná temnota a bezvýznamnosť bytia vyvrcholená urputnou snahou zničiť samého seba. Aj takto by sa dal charakterizovať seriál Eufória so Zendayou v hlavnej úlohe.

vianoční oteckovia, oteckovia, Čítajte aj Prekvapenia od Markízy sa nekončia! Tešiť sa môžete aj na vianočný špeciál...

Hlavnou postavou a rozprávačkou je Rue (Zendaya). Mohla by to byť klasická stredoškoláčka, čudáčka, ktorú kolektív síce nenosí na rukách a nie je na piedestáli popularity, no krutými vodami stredoškolských chodieb by mohla preplávať bez väčších problémov. Je múdra, dôvtipná, rozhľadená. Len pred pár rokmi prepadla závislosti od drog. Psychická porucha je nedovolí zvládať žiť v tomto svete bez toho, aby bola pod vplyvom. Len, keď je mimo, tak je šťastná.

emily in paris, Čítajte aj Komediálny hit od Netflixu predstavuje druhú sériu! Vitajte späť v Paríži

Prichádzajúca séria sa opäť nebude držať späť. Tvorcovia sú pripravení opäť šokovať tvrdým vyobrazením ťažkých situácií a osudov jednotlivých postáv. Prekvapujúci je aj prvý trailer k druhej sérii. Vystupuje v ňom Rue, ktorá je šťastná, spokojná a prekvapujúco živá! Je stále pod vplyvom alebo sa jej podarilo zbaviť sa závislosti?

Obsadenie 2. série: Držiteľka ceny Emmy Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid a Austin Abrams.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Zendaya #HBO Go #Euphoria