Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Natešená Jojka! Nemocnica prekonala míľnik v sledovanosti, padli nové rekordy

Jojkárska Nemocnica je divácky valec a najväčší seriálový hit posledných rokov domovskej stanice. Počas minulotýždňového štvrtka sa podarilo prelomiť pomyselnú hranicu. Koľko ľudí sedelo najnovšie pri obrazovkách?

02.12.2021 07:00
seriál nemocnica, nela pocisková, richard... Foto:
Slováci Nemocnicu jednoducho milujú! Sledovanosť z týždňa na týždeň láme rekordy.
debata
mrázik, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Bez Popolušky, experiment so Slunce, seno a obľúbené klasiky

Nemocnica ostatný štvrtok potvrdila svoju pozíciu najsledovanejšieho programu, najsledovanejšieho slovenského seriálu súčasnosti a zároveň najsledovanejšieho nespravodajského programu tejto sezóny na trhu, keď dosiahla ďalší rekord! Seriál si, pred týždňom, nenechalo ujsť až 603-tisíc divákov starších ako 12 rokov, takže dosiahol svoju dosiaľ najvyššiu, až 13% sledovanosť! Nemocnica zaznamenala až 27,7% podiel a dosah až na 747-tisíc divákov (AvRch 12+).

tri oriešky pre popolušku, popelka, Čítajte aj V roku 2022 príde zmena! Vojnu medzi Jojkou a Markízou o Popolušku vyhrala RTVS

Ženská časť univerzálneho publika dosiahla vo štvrtok sledovanosť 15% a 30,3% trhový podiel a diváčky vo veku 45 – 54 až 14,6% sledovanosť a podiel 27,3%. Mladí muži vo veku 25 až 34 rokov zaznamenali vysoko nadpriemerný, až 37,9% podiel na trhu. Bolo to vôbec po prvýkrát, keď Nemocnica prekročila hranicu 600-tisíc divákov.

Sezónne rekordy sledovanosti dosiahli aj ďalšie relácie Jojky. Podvečernú súťažnú show Bez servítky si minulý týždeň nenechalo ujsť až 372-tisíc divákov, čo predstavovalo 8% rating a 19,5% share v cieľovke 12+. Relácia o varení túto jeseň potvrdzuje rastúci trend sledovanosti.

red notice, gal gadot, Čítajte aj Ešte nič iné nebolo na Netflixe sledované ako toto! Najdrahší film splnil svoj účel...

Večernú diskusnú reláciu Na hrane si po seriáli Nemocnica pozrelo až 321-tisíc divákov univerzálneho publika, zaznamenala tak 6,9% sledovanosť a podiel 18,8%. Rekordný rating zároveň dosiahla relácia aj v komerčne relevantnej cieľovej skupine 12 – 54 so 121-tisíc divákmi (4% sledovanosť a 14,5% podiel na trhu). Silný predskokan v podobe Nemocnice a zhoršujúca sa epidemická situácia majú za následok, že rastie nielen spravodajstvo, ale aj diskusné politické relácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #TV JOJ #Bez servítky #seriál Nemocnica #Mediaklik