Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Komediálny hit od Netflixu predstavuje druhú sériu! Vitajte späť v Paríži

Druhá séria hitu Emily in Paris príde na Netflix už 22. decembra. Fanúšikovia romantiky si tohtoročné Vianoce užijú ešte viac!

14.12.2021 07:00
emily in paris, Foto:
Druhá séria Emily in Paris príde na Netflix 22. decembra.
debata
silvester markíza 2021, adela, silvester, Čítajte aj Silvester a Nový rok na Markíze: Klasický zostrih zábavy a premiéra českej komédie

Prvá séria minulý rok na jeseň sa stala nečakaným megahitom, ktorý si zamilovali milióny divákov. Za prvý mesiac si Emily in Paris pozrelo neuveriteľných 58 miliónov domácností, ktoré si predplácajú Netflix. Seriál sa stal najsledovanejšou komédiou streamovacieho gigantu a preto nie je prekvapením, že sa pustil aj do pokračovania.

jozef mak, david hartl, Čítajte aj Silvester a Nový rok na RTVS: Najkvalitnejšia ponuka spomedzi všetkých staníc?

Aj napriek komplikovaným podmienkam, Netflix si trúfol nakrúcanie priamo v meste lásky. Paríž sa stal neodmysliteľnou súčasťou tohto seriálu, za ktorým stojí tvorca kultového Sexu v meste – Darren Star. A výsledok čoskoro uvidia aj diváci Netflixu, ktorý si pre svojich divákov pripravil mega super december. Už na začiatku mesiaca odštartovala rozlúčková séria Lost in Space, svoj posledný príbeh povedia „hrdinovia“ z Money Heist. Avšak najočakávanejšie tituly príde v druhej polovici mesiaca!

harry potter, Čítajte aj Jediná fotka spôsobila ošiaľ! Hviezdy z Harryho Pottera sú spolu a už nakrúcajú...

Už 17. decembra príde nedočkavými divákmi dlhoočakávaná druhá séria Zaklínača a dva dni pred Vianocami sa objaví nová desiatka epizód hitu Emily in Paris. Seriáloví nadšenci majú o zábavu počas najkrajších sviatkov roka o zábavu postarané. A, samozrejme, Netflix nezabudol potešiť fanúšikov Emily in Paris úplne novým plnohodnotným trailerom k druhej sérii.

Vyzerá to tak, že v novej sérii sa diváci dočkajú presne toho, čo od tohto formátu čakajú, teda krásne scenérie, slnkom zaliaty Paríž, ale aj Saint-Tropéz. Kopec zábavy, rôzne módne kreácie a samozrejme Emily v podaní Lily Collins!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lily Collins #netflix #Emily in Paris #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021