Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chystajte si vreckovky! Emotívny seriálový hit ukazuje prvé zábery zo svojho konca

Záverečná séria This is Us bude mať premiéru už 4. januára. Po nej žiadne umelé pokračovanie nehrozí, hoci sledovanosť je vysoko nadpriemerná a dnes je už normálne, že televízie sa v takomto prípade snažia udržať sledované seriály pri živote, čo najdlhšie.

10.12.2021 07:00
this is us, Foto:
Obľúbený seriál This is Us sa končí! Finálna séria štartuje už 4. januára.
debata
sarah jessica parker, and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Lenže v tomto prípade tvorcovia tento scenár odmietli. Od začiatku mali pevne stanovenú stratégiu a systém nakrúcanie nastavený na šesť sezón, bez ohľadu na vývoj sledovanosti. Televízia NBC však projektu mimoriadne verila už od začiatku. Veď prvý trailer pred začiatkom vysielania dokonca neodhaľoval pointu celého seriálu a bol skvelým mixom tajomna, čo prilákalo davy. Priemerná sledovanosť prvej série bola 15 miliónov divákov, čo je totálny úspech, s prihliadnutím na súčasnú ostrú konkurenciu.

Matrix Resurrections 01 Čítajte aj Otvoria slovenské kiná ešte tento rok? Dôsledky môžu byť fatálne, hovorí zástupca multiplexov

Svet tento seriál doslova uchvátil. Emóciami nabitý príbeh jednej rodiny, ktorých príbeh sa rozpráva skrz troch generácií a všetko sa spoločne prelína, nadväzuje, ovplyvňuje.

This is Us nezastavila ani pandémia, len ho trošku pribrzdila. Piata séria bola silne ovplyvnená svetovou krízou, no aj napriek tomu sa diváci dočkali plnohodnotnej série, ktorá vytvorila nevyhnutný odrazový mostík pre prichádzajúci koniec.

harry potter, Čítajte aj Jediná fotka spôsobila ošiaľ! Hviezdy z Harryho Pottera sú spolu a už nakrúcajú...

A ten naozaj prichádza. Či fanúšikovia chcú alebo nie, šiesta séria sa nezadržateľne blíži. Aby zvedavosť bola ešte viac vybičovaná, televízia odsunula vysielania až na január. Štandardne sa nové série vysielali vždy od septembra. Rozlúčka s This is Us musí byť veľkolepá!

Stanica NBC zverejnila prvý trailer k finálnej sérii, ktorá nenechá jedno oko suché. Všetci sa môžu tešiť na záverečné zvraty, ale nezvratné smutné konce. Veď posúďte sami!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #This is Us #Mandy Moore #Milo Ventimiglia #televízna sezóna 2021/2022 #Mediaklik