Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka ukázala prvé zábery z dychberúcej minisérie! Takto vyzerá Ultimátum s Koleníkom

Televízia JOJ začína s promovaním svojich programov pre rok 2022. Jedným z nich bude unikátna miniséria Ultimátum, ktorá vznikla v koprodukcii s Českou televíziou. Objavia sa v nej herecká elita - Ján Koleník, Ester Geislerová, Milan Bahúl, Miroslav Etzler, Dušan Cinkota, Marko Igonda alebo Diana Mórová.

23.11.2021 07:00
ultimátum, ján koleník, Foto:
Ťahúňom prvých mesiacov roka 2022 má byť miniséria Ultimátum.
debata (1)
joj, joj group, Čítajte aj Jojka v roku 2022: Nové seriály, nové minisérie, pokračovanie obľúbených stálic

Miniséria Ultimátum je moderným a v našej televíznej tvorbe unikátnym projektom takzvaného „contained thrilleru“, kde sa napínavý dej sústreďuje na jedno miesto. Uzavretý príbeh počas ôsmich epizód je kombináciou niekoľkých atraktívnych žánrov. Politický thriller, rukojemnícka dráma či lekárska dráma. Obsahovo príbeh vychádza z tradície skutočných príbehov, ktoré reflektujú aktuálne spoločenské dianie a ponúkajú divákovi pohľad za oponu. Práve táto osemdielna miniséria sa má kvalitou priblížiť produktom, na ktoré sú diváci zvyknutí na streamovacích službách.

nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Čítajte aj Pripravte sa na rozlúčku s obľúbenými programami! Poznáme presné dátumy...

Pozrite si prvý trailer k Ultimátu, ktorý Jojka uvedie v priebehu budúceho roka!

Video
Televízia JOJ pripravuje do vysielania novú... Foto: TV JOJ
ján koleník, koleník, ultimátum, Televízia JOJ pripravuje do vysielania novú minisériu s názvom Ultimátum. Hlavnú úlohu v nej stvárni Ján Koleník.

Dej seriálu sa bude točiť okolo vysokej politiky, korupcie a najmä rukojemníckej drámy, ktorá bude mať súvis so summitom, ktorý sa koná v Bratislave. Páchateľ bude držať v zajatí celé oddelenie nemocnice a aj ministra obrany a zápletky budú rafinovane prepletené. Do toho vstúpi policajná vyjednávač v podaní Koleníka, ktorý sa bude pokúšať zachrániť nielen svoju tehotnú priateľku, ale aj nevinný personál.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #TV JOJ #Ján Koleník #seriál Ultimátum #televízna sezóna 2021/2022 #Mediaklik