Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takýto netradičný seriál tu dlho nebol! Jojka v roku 2022 staví na kontroverziu

Do vysielania sa chystá miniséria s názvom Iveta, ktorá vzniká pod režisérkou taktovkou Jana Hřebejka, napísal ho Petr Kolečko. Už teraz je jasné, že práve tento seriál vzbudí protichodné vášne. Pointa seriálu je totiž poriadne kontroverzná. Ukáže svet, pred ktorým väčšina ľudí odvracia zrak.

31.01.2022 07:00
seriál čaja, čaja, Foto:
V roku 2022 sa do vysielania Jojky dostane aj netradičná novinka s názvom Čaja.
debata

Tvorcovia avizujú seriál z prostredia modelingu a súťaže MISS o tom, že i v Trebišove je krása. A možno dokonca aj Boh. Pôvodne mal tento seriál názov Iveta, vznikla tak netradičná situácia, keďže s rovnakým názvom pripravuje Markíza s Novou minisériu o začiatkoch kariéry českej speváčky Ivete Bartošovej. Boj medzi televíziami prináša neraz absurdné situácie, toto nebola prvá situácia, keď sa krížili názvy, respektíve podobné námety.

druhá šanca, Čítajte aj Dráma s Jánom Koleníkom potvrdzuje status hitu! Čoraz viac valcuje turecký seriál

Jojka to vyriešila razantne a vymyslela nový názov, ktorý viac vystihuje základnú dejovú premisu. Prichádza Čaja!

Iveta je dievča na prahu dospelosti, ktoré sa medzi trebišovskou mládežou cíti ako ryba vo vode, ale priveľa času trávi tiež s miestnymi starcami, alkoholickými troskami. Jej pôvab je v ostrom kontraste s tým, koľko dokáže vypiť borovičiek a ako hrubo vie odpálkovať každého chlapa. Jej pobožná matka Diana, ktorá poctivo chodí do kostola, Ivete vyčíta jej neženskosť a lenivosť.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Markíza odhalila kompletné obsadenie Let's Dance! Táto hviezdna zostava smeruje na parket

Ivete je to jedno, aj tak neverí, že ju v Trebišove čaká nejaká budúcnosť. Ale potom sa jedného dňa stanú dve veci – zázrak v kostole a nečakaná vzácna návšteva… A Iveta zrazu budúcnosť predsa len môže mať.

V hlavných úlohách sa predstavia: Alžbeta Ferencová, Zuzana Mauréry, Milan Ondrík, Daniel Fischer alebo Natalia Germani.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #TV JOJ #televízna sezóna 2021/2022 #rok 2022 #seriál Čaja