Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Autorka knižných trhákov - Evita - píše seriál pre Markízu! Vieme, o čom bude...

Televízia Markíza avizuje na jar 2022 až tri nové seriálové novinky. Predstavujeme vám druhý z nich, pod ktorý sa podpíše obľúbená slovenská knižná autorka.

15.01.2022 07:00
debata (2)
druhá šanca, Čítajte aj Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál

Komediálna kriminálka je v aktívnej príprave a detaily o hereckom obsadení sú, zatiaľ, tajné, no Markíza odhalila základnú zápletku pripravovanej novinky. Ide o slovenskú adaptáciu úspešného francúzsko-belgického seriálu HPI: Haut Potentiel Intellectuel, ktorý od apríla 2021 vysielala tamojšia televízia TF1. Pravidelne jej prinášal viac než 40-percentné trhové podiely, čo je dvojnásobok staničného priemeru.

hranica, Čítajte aj Kto nepašuje, nie je občan ukrajinského pohraničia! Pobaví Jojka Slovákov?

Lokálnu verziu seriálu má pod palcom skúsený tím produkčnej spoločnosti NUNEZ NFE, ktorý má na konte filmové hity Všetko alebo nič a Príliš osobná známosť, či pripravovanú novinku V lete ti poviem, ako sa mám. Kreatívnou producentkou a scenáristkou je aj v tomto prípade známa autorka knižných bestsellerov Evita Twardzik.

šťastní vs. šťastní, krajčiová, miezga, bolf, kubala, cinkota, hurajová, Čítajte aj Ani raz ste sa nezasmiali? Tak to ste sledovali nový komediálny seriál na Markíze

Seriálová novinka v sebe umným spôsobom spája komediálny a krimi žáner. Upratovačka pracujúca na policajnej stanici jedného dňa neodolá svojmu nutkaniu a prepíše na tabuli poznámky k aktuálnemu prípadu, čo policajtom výrazne pomôže pri vyriešení zločinu tým, že upriami ich pozornosť na skutočného páchateľa.

kina otvorenie filmy Čítajte aj Do kín sa hrnie záplava filmových trhákov. Čo na vás čaká hneď po otvorení?

Ukáže sa, že táto obyčajná upratovačka je žena s IQ 160, čo jej ale život paradoxne skôr komplikuje, pretože má veľký problém s počúvaním autorít a slušným správaním. Policajné oddelenie však vníma jej inteligenciu ako výhodu a ponúka jej miesto detektívnej konzultantky. Túto pozíciu prijíma pod podmienkou, že policajný útvar jej pomôže pri pátraní po otcovi jej prvého dieťaťa, ktorý zmizol pred 15 rokmi, keď bola tehotná. Napriek tomu, že policajný vyšetrovateľ, ku ktorému je zaradená, nie je z jej prítomnosti nadšený, ich investigatívna práca prináša skvelé výsledky a postupom času si ju obľúbi..

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízia Markíza #Evita Twardzik Urbaníková #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #rok 2022