Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kvôli tomuto odišiel Deák z Oteckov! Jojka predstavuje nový rodinný seriál

Televízia JOJ začiatkom roka 2022 chce etablovať vo svojom vysielaní nový denný seriál s názvom Hranica. Lákadlom pre divákov má byť, okrem iných, Braňo Deák. Ten kvôli tejto úlohe skončil, po štyroch rokoch, v markizáckych Oteckoch. Jeho príbeh sa uzavrel v decembri minulého roka.

10.01.2022 07:00
Na hranici, seriál Na hranici, braňo deák,... Foto:
Hlavné postavy stvárni Braňo Deák, Simona Kollárová, ale aj Roman Poláčik.
debata

„Som veľmi rád, že som mohol byť vyše štyroch rokov súčasťou toho úspešného projektu. Musím sa priznať, že rozhodnutie dať Alexovi v seriáli pauzu ma zaskočilo. Táto postava mi bude chýbať ako žiadna iná, spolu s kolegami hercami a celým štábom. Zobral som to však ako výzvu, napokon zmena je život a kde sa niečo končí, niečo iné sa začína,“ prezradil herec pre televíziu Markíza.

ján koleník, druhá šanca, Čítajte aj Koleník hviezdou v lekárskom seriáli! Poznáme detaily markizáckej novinky

A jeho kroky zamierili do Jojky, kde sa už počas jesene objavil v tretej sérii kontroverzného českého seriálu Lajna. To bol však len začiatok. Jojka ho angažovala do nového denného komediálneho seriálu Na hranici, v ktorom má jednu z hlavných úloh.

this is us, Čítajte aj Aký bude seriálový január? Predsa plný premiér, toto si nenechajte ujsť

Nový komediálny seriál sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici, kde vo fiktívnej obci Krivé žije niekoľko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog. Do pašovania je zapletená aj jedna ukrajinská rodina, ktorá vlastní obchod s potravinami v najbližšej ukrajinskej dedine. Treťou „hlavnou postavou“ sú colníci a príslušníci hraničnej polície, ktorí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine.

farma 13, eva kramerová, evelyn, Čítajte aj Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!

Diváci sa môžu tešiť nielen na ústredný dejový motív – lásku medzi dcérou pašeráckej dynastie a novým príslušníkom hraničnej polície – ale aj na menšie romániky a zakázané lásky, množstvo pašeráckych dobrodružstiev a príchody i odchody ďalších postáv, ktoré pravidelne prekvapia a oživia dej denného seriálu.

Do vysielania pôjde seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na Jojke!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #TV JOJ #Braňo Deák #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #rok 2022 #seriál Na hranici