Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza má v talóne veľké prekvapenie! Chystá vianočné časti seriálových hitov

Najkrajšie sviatky v roku už klopú na dvere a televízia Markíza si tento rok pre svojich divákov pripravila mimoriadne atraktívne prekvapenie. Máme prvé fotky zo sviatočných epizód! Takto budú vyzerať Vianoce v Pánovi profesorovi a Sestričkách!

22.11.2021 07:00
debata
Superstar, Čítajte aj Superstar s veľkým prekvapením! Na scénu prichádza nová moderátorka

Trhový líder už v minulosti bol známy tým, že pripravoval vianočné špeciály. Legendárne sú sviatočné epizódy Susedov, konkrétne v rokoch 2006, 2007, ktoré lámali rekordy sledovanosti. Tématickej časti sa dočkal kultový sitkom následne aj v roku 2019. V roku 2014 mal vianočnú pesničku seriál Búrlivé víno, išlo o cover piesne Johna Lennona – Happy Xmas (War Is Over), televíznu premiéru mal na Štedrý večer. Zimno-vianočnú epizódu mala aj Horná Dolná. Pamätáte sa?

pán profesor, Čítajte aj Pán profesor sa šplhá k top úspechom! Ako korona silnie, stúpa výkon spravodajstva

Veľkú pozitívnu odozvu majú za sebou Oteckovia a ich vianočný špeciál z roku 2019. Epizóda sa volala „Oteckovia – Vianočný zázrak“ a odvysielaná bola opäť počas Štedrého večera. Túto časť sprevádzala tradičná vianočná pesnička, išlo o prerábku Zima na saniach v podaní ústrednej štvorice oteckov a detských hercov.

A ako to bude tento rok? Diváci sa môžu tešiť na veľké novinky. Ponuka bude mimoriadne štedrá. Špeciálne vianočné epizódy dostal Pán profesor a Sestričky, ide o prvú realizáciu v prípade oboch obľúbených seriálov. Vianočná epizóda Sestričiek sa dostane do vysielania v utorok, 30. novembra. A ako slávia najkrajšie sviatky v roku v seriáli Pán profesor uvidia fanúšikovia v pondelok, 6. decembra.

Máme pre vás exkluzívny prvý pohľad na obe sviatočné seriálové vydania!

Prvý záber zo špeciálnej vianočnej epizódy... Foto: TV Markíza
sestričky, vianočné sestričky 2021, Prvý záber zo špeciálnej vianočnej epizódy Sestričiek, ktorá bude mať premiéru 30. novembra.
Prvý záber zo špeciálnej vianočnej epizódy Pána... Foto: TV Markíza
pán profesor, vianočný pán profesor 2021, Prvý záber zo špeciálnej vianočnej epizódy Pána profesora, ktorá bude mať premiéru 6. decembra.

Pozrite si upútavky k najnovším epizódam obľúbených seriálov!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízia Markíza #seriál Sestričky #seriál Pán profesor #Vianoce 2021 #Mediaklik