Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Skvelý vesmírny seriál sa vracia vo veľkom štýle! Fanúšikovia smútia, bude to rozlúčka

Netflix stíha premiéru tretej série seriálu Stratení vo vesmíre (Lost in Space) ešte tento rok. Už 1. decembra sa objaví rozlúčková séria. Fanúšikovia hoci smútia, musia sa zmieriť s koncom tohto hitu, ktorý bol od začiatku plánovaný ako trilógia.

16.11.2021 07:00
lost in space, stratení vo vesmíre, Foto:
Tretia séria Stratených vo vesmíre bude na Netflixe dostupná od 1. decembra.
debata
transformers 5 Čítajte aj Paramount posúva Star Trek aj Transformers. Ale pozor, hrozí bitka so Star Wars!

Na jar 2018 Netflix predstavil reštart kedysi kultového rovnomenného seriálu a znova sa trafil do čierneho. Prvá séria bola veľký úspech, druhá séria preto prišla na Vianoce 2019. Na trojku si bolo nutné počkať výrazne dlhšie. Presne dva roky. Produkciu natiahla nielen pandémia, ale samotná príprava poslednej série. Tvorcovia mali ambíciu priniesť epickú bodku a to si vyžadovalo čas.

Carodejnice Čítajte aj Neznášajú deti a chcú ich zničiť. Jedna z najdesivejších rozprávok mieri na HBO

Občas si divák môže povedať, že tvorcovia výrazne tlačia na pílu, keďže dobrodružstvá, ktoré sa na obrazovky striedajú sú priam neuveriteľné. Ale koniec koncov je to plnohodnotné sci-fi a tak hlavní hrdinovia sú priam neporaziteľní, „nesmrteľní“, najmúdrejší, najodvážnejší, neprekonateľní. To však dodáva epizódam akýsi milý nádych. Keď už nič, tak na sa dá spoľahnúť na obrovskú sily rodiny, ktorá prekoná úplne všetko.

Na hranici, seriál Na hranici, braňo deák, simona kollárová, roman poláčik, Čítajte aj Jojka v tichosti pripravuje nový seriál plný hviezd! Poznáme prvé detaily...

Bojujú s robotmi, so svojimi zradnými vesmírnymi kolegami, doktorkou Smithovou, ktorá nikdy neváha ani sekundu, aby nezradila všetko a všetkých len pre vlastný prospech.

A inak to bude ani v tretej sérii, ktorej trailer Netflix predstavil!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Lost in Space #Stratení vo vesmíre #televízna sezóna 2021/2022 #Mediaklik