Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude zaujímavé! Nicole Kidman obvinia zo spolupráce s komunistami. Pozrite si trailer

Nový film nazerá do zákulisia jednej z najvplyvnejších amerických televíznych šou I Love Lucy.

13.11.2021 08:54
Film Review - Being the Ricardos Foto: ,
Herečka Nicole Kidman (v strede) ako slávna televízna hviezda Ameriky Lucille Ball s kolegyňami Aliou Shawkatovou ako Madelyn Pughovou a Ninou Arianda ako Vivian Vanceovej na snímke vo filme Being the Ricardos.
debata

Amazon predstavil upútavku na pripravovaný film Being the Ricardos, v ktorej si hlavnú úlohu zahrá Nicole Kidman. Dráma z prostredia šoubiznisu nazerá do zákulisia jednej z najvplyvnejších amerických televíznych šou I Love Lucy (Milujem Lucy). Film bude dostupný na Amazon Prime Video od 21. decembra.

Situačnú komédiu I love Lucy začala vysielať v roku 1951 televízny kanál CBS a mala šesť sérií. Štyri roky bola šou najsledovanejším programom v amerických televíziách.

Za filmom Being the Ricardos stojí známy Aaron Sorkin a zachytáva v ňom komplikovaný profesionálny a romantický vzťah slávneho páru na pozadí jedného mimoriadne náročného týždňa produkcie ich sitcomu.

Karel Gott  - film KAREL - foto2  foto Karel Gott Agency   1 Čítajte aj Toto v kine neuvidíte. Pozrite si nezverejnené zábery Karla Gotta

Lucille Ballová (Nicole Kidman) a Desi Arnaz (Javier Bardem) sú párom nielen na televíznych obrazovkách, ale aj v súkromí. Film, ktorý vznikol na základe skutočných udalostí, odkrýva minulosť Lucille Ballovej, ktorú vyšetruje FBI.

Vo svojom svedectve pred House Un American Activities Commitee (komisia vznikla v roku 1938, aby skúmala protiamerické a komunistické aktivity obyvateľov alebo štátnych zamestnancov) Ballová priznala, že sa v roku 1936 zaregistrovala ako členka komunistickej strany 1936 na príkaz svojho chorľavého starého otca.

Pozrite si, ako vyzeral skutočný sitcom I Love Lucy:
Scénka z pôvodného sitcomu I Love Lucy z 50. rokov.
Pozrite si trailer k novému filmu s Nicole Kidman v hlavnej úlohe:
Trailer k pripravovanému filmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #oseriáloch #Being the Ricardos