Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude top televízna udalosť! V roku 2022 na Slovensku odštartujú svetoví hráči

Najbližšie mesiace budú bombastické! Prichystajte si peňaženky na Slovensko smerujú kľúčoví streamovací hráči. Mali prísť už minulý, no pozmenili plány a všetko presunuli na 2022. Teraz by už k presunom prísť nemalo. Čo čaká Slovákov! Príchod HBO Max, Disney+ a Sky Showtime.

07.01.2022 07:00
hbo max, disney, sky showtime, Foto:
V roku 2022 sa na Slovensku rozpúta vojna o predplatiteľa. Odštartuje svetoví streamovací hráči.
debata

Už vo februári na Slovensku skončí pôsobiaca platforma HBO GO a naplno sa pretransformuje na HBO Max, čo v preklade znamená, že predplatiteľov čaká násobne väčší počet obsahu, nové služby a exkluzívne kino premiéry.

šťastní vs. šťastní, Čítajte aj Prichádza veľkolepý nával slovenských seriálov! Toto všetko uvidíte v januári

HBO Max prvýkrát v Európe ponúkne zábavu z dielní svetoznámych filmových spoločností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals na jednom mieste. Filmy spoločnosti Warner Bros. budú na HBO Max k dispozícii už 45 dní po uvedení do kín.

farma 13, eva kramerová, evelyn, Čítajte aj Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!

Koncern Disney spustil svoju online televíziu, ktorá sa pri vzniku stala hlavným konkurentom Netflixu, ešte v roku 2019. Od prvého dňa valcuje a prekonáva očakávania odborníkov. Disney+ má pod sebou tie najväčšie filmové a seriálové hity pod značkou napríklad Marvel, Star Wars. Knižnica tejto online služby ponúka veľmi lákavý obsah a diváci sa radi nechávajú zlákať aj na čoraz väčší počet vlastných projektov.

česko slovenská má talent, talent, Čítajte aj Veľké šou v roku 2022: Jojka poriadne (ne)prekvapila! Vráti sa Talent a nielen to!

Pôvodne Disney+ malo odštartovať aj na Slovensku na jeseň 2020, koncern však plány pozmenil. Najnovšie zvesti hovoria o druhej polovici tohto roka, pravdepodobne to bude už v lete.

Aby toho nebolo málo, príchod na Slovensko avizuje úplne nový streamovací hráč, ktorý ponúkne pomerne unikátnu službu. Sky Showtime bude v sebe združovať obsah viacerých amerických streamovacích služieb, ktoré sa k nám, zatiaľ, nechystajú. Konkrétne pôjde o online televízie Paramount+, Peacock a Sky Studios a televízia Showtime, ktoré patria pod veľké filmové štúdia Universal a Paramount.

silvester, Čítajte aj Sledovanosť na Silvestra: Slováci nekompromisne odignorovali televízie! Vzniká nová tradícia?

Sky Showtime sľubuje desaťtisíce hodín obsahu, ktorý bude v sebe mixovať prístup k starším filmom, ale aj novým seriálom, ktoré spomínané americké streamovacie služby ponúkajú. Detskí diváci sa môžu tešiť na lákavý obsah z dielne televízie Nickelodeon.

Netflix bude musieť poriadne dupnúť na plyn v rámci lokalizácie obsahu, aby nestratil dych s prichádzajúcou konkurenciou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #streamovacie služby #HBO Max #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022 #Sky Showtime #Vianoce 2021 #rok 2022