Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčšie seriálové sklamanie Markízy v roku 2021: Pohoreli veľké hity

V tomto roku zubami poriadne zaškrípala aj televízia Markíza. Musela strpieť viaceré sklamania, o ktorých si myslela, že majú úspech zaručený. Lenže televízia mieni, divák mení! Rok 2021 najviac potrápil tieto seriály.

29.12.2021 07:00
červené pásky, Foto:
Červené pásky sa skončili po prvej sérii. Pokračovanie nebude.
debata
Matrix 4 Čítajte aj Matrix znova rozdáva farebné pilulky. Bol naozaj dobrý nápad vzkriesiť Nea a Trinity?

1. Červené pásky

Najnovšia lekárska dráma o sile priateľstva bojovala o prežitie od začiatku vysielania počas tejto jari, keď seriál dostal druhú šancu, aby zaujal. Rok v pandémii však zmenil preferencie divákov, ktorí skôr prahnú po humorne ladených formátoch.

Hlavné postavy zo seriálu Červené pásky Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Herec Jakub Švec ako Leo v markizáckom seriáli...

Kým na jar 2020 Červené pásky s dvoma epizódami dosiahli vysoko nadpriemerné výsledky, ročná pauza im podkopla nohy. Kým Pán profesor sa stal najsledovanejším a najúspešnejším seriálom Markízy za posledné roky, Červené pásky zostali na polceste. Prvá séria sa pravidelne hýbala na úrovni 7% sledovanosti v komerčnej cieľovke 12 – 54 a pravidelne oslovovala približne 300-tisíc divákov.

survivor, Čítajte aj Poriadny zvrat v najdrahšej reality šou na Markíze! O výhru zabojujú aj...

A to bolo na pomery Markízy málo. Pôvodne sa rátalo s tým, že seriál dostane druhú sériu, pričom sa pripravoval aj scenár. Napokon však Markíza cúvla a Červené pásky pozastavila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízia Markíza #seriál Sestričky #seriál Červené pásky #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021