Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Wonder Woman si čoskoro vezme do rúk otrávené jablko. Bude zlou kráľovnou!

Disney chystá novú Snehulienku a o hlavnej "záporáčke" ani na chvíľu nezapochybovali. Zakrátko si znovu oblečie aj kostým Wonder Woman.

05.11.2021 10:15
Gal Gadot Wonder Woman Foto:
Gal Gadot ako Wonder Woman.
debata

Gal Gadot, bývalá Miss Izrael a v súčasnosti jedna z najobsadzova­nejších herečiek Hollywoodu, má pred sebou novú výzvu. Štúdio Disney si už na ňu dlho robilo zálusk v súvislosti s legendárnym animovaným filmom z roku 1937. Hraný remake kreslenej Snehulienky a sedem trpaslíkov sa chystá už dávnejšie a dlho špekulovali nad kastingom. Gal Gadot bola ale jasná voľba a v posledných týždňoch prebiehali finálne rokovania. Ruka je už teraz v rukáve, podľa magazínu Deadline je dohoda podpísaná a jedna z najvychytenejších herečiek súčasnosti si zahrá zlú macochu.

Duna 4 Čítajte aj Epické sci-fi kraľuje na vrchole rebríčka návštevnosti. K úspechu mu zrejme dopomohli aj piráti

Od superhrdinky Wonder Woman a šarmantnej zlodejky šperkov vo filme Red Notice sa presunie k rozprávkovej, no veľmi zákernej kráľovnej. Jej najlepším priateľom bude pochlebovačné zrkadlo, ktoré ju denne uisťuje v tom, že je najkrajšia na svete a keď sa dozvie, že to tak nie je, začne spriadať zákerné plány, ako zneškodniť mladú a ešte krajšiu Snehulienku.

Snehulienka má v portfóliu spoločnosti založenej Waltom Disneym špeciálne miesto. Práve animovaný film z roku 1937 pomohol štúdiu k raketovému štartu a dokázal, že je možné vyrobiť úspešný celovečerný animovaný film. Animák vychádzal z rozprávky bratov Grimmovcov a úspechu vďačí aj na Oscara nominovaným piesňam z dielne Franka Churchilla a Leigha Adriana Harlinea.

Red Notice streamujú na Netflixe od 12. novembra.

Gal Gadot to má momentálne rozbehuté na mnoho strán. Hoci film Red Notice je už hotový, na Slovensku bude na Netflixe k dispozícii od 12. novembra (v USA od 5. novembra), film aktuálne s kolegami Dwaynom Jonesom a Ryanom Reynoldsom propaguje.

Gal Gadot si zahrala v mysterióznom krimi Smrť na Níle, kde úlohu Hercule Poirota stvárnil Kenneth Branagh, ktorý film aj režíroval.

Pre Paramount vyvíja Cleopatru, ktorú zároveň aj produkuje, vo februári ju bude možné vidieť v mysterióznom krimi Smrť na Níle, nakrútenom podľa predlohy Agathy Christie. Pre Netflix nakrúca ďalší film, Heart of Stone. Ako potvrdila Gal Gadot pre magazín Variety, Wonder Woman 3 je už v štádiu vývoja. Pracuje sa na scenári, no presné termíny a podrobnosti sú zatiaľ tajné. Film má opäť režírovať Patty Jenkins (podobne ako pri predchádzajúcich dvoch filmoch o superhrdinke). Režisérka zároveň píše aj scenár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Snehulienka a sedem trpaslíkov #Wonder Woman #Gal Gadot #oseriáloch