Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia Star Wars jasajú! Prichádza nový seriál, prvé zábery vyzerajú nádejne

Streamovacia platforma Disney+ sa s rokom 2021 rozlúči veľkolepo! Už 29. decembra prístupní ďalší hraný Star Wars seriál, nebude to však dlhočakávaná tretia séria Mandaloriana. Fanúšikovia kultovej vesmírnej ságy sa môžu tešiť na novinku The Book od Boba Fett.

15.11.2021 07:00
the book of boba fett, star wars, hviezdne vojny, Foto:
Už 29. decembra sa k fanúšikom Star Wars dostane nový hraný seriál The Book of Boba Fett.
debata (1)
stranger things, Čítajte aj Čakanie na novú sériu bude trvať tri roky! Netflix konečne potvrdil návrat Stranger Things

Nový seriál rozšíri seriálové univerzum, ktorému základy položil práve Mandalorian. The Book of Boba Fett je ďalším kúskom do skladačky, ktorá sa bude ešte rozširovať. Streamovací gigant avizuje vznik ďalších hraných Star Wars seriálov. V budúcom roku by mala prísť miniséria o Obi-Wan Kenobim, ďalej sa pripravuje Ashoka a Rangers of the New Republic. V nachádzajúcich rokoch si fanúšikovia Hviezdnych vojen prídu na svoje. Kým filmy sú na druhej koľaji, naplno sa rozvíja seriálový variant.

ETERNALS Čítajte aj Marvel priniesol svoj prvý naozaj prelomový film: A fanúšikovia? Totálne rozhádaní

Vznik seriálu o nájomnom lovcovi Boba Fettovi je prekvapením, všetci ho mali totiž za mŕtveho, kým sa neobjavil v druhej sérii Mandaloriana a zvrátil svoj osud. Navyše jeho postava dostáva úplne nový význam, keďže pointa seriálu sa bude točiť okolo prebratia moci v zločineckom podsvetí Galaxie.

zaklínač, the witcher, Čítajte aj Poriadne nadupaná séria hitu od Netflixu! Nové zábery sľubujú zbesilé dobrodružstvo

Práve The Book of Boba Fett má vyplniť prázdnu dieru po tretej sérii Mandaloriana. Tento rok nová séria nepríde, hoci Disney+ prvé dve série stíhalo produkovať presne s ročným odstupom. Rastúci počet Star Wars seriálov, ale aj časové možnosti hlavného hrdinu – Pedra Pascala – nedovolili priniesť tretiu sezónu Mandaloriana tento rok. Situácia je tak nejasná, že nie je jasné, kedy bude mať v budúcom roku premiéru.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Star Wars #oseriáloch #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022 #The Book of Boba Fett #Mediaklik