Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pán profesor seriálovým lídrom: Aktuálna séria však zaostáva za ostatnými

Zlaté časy, keď markizácky Pán profesor počas tohtoročnej jari lámal rekordy sledovanosti, sú zrejme preč. Tretia séria sa ustálila na nových štandardoch. Tie pravidelne oscilujú okolo hranice 450-tisíc divákov.

01.11.2021 07:00
pán profesor, maštalír, marcinková, Foto:
Markizácky Pán profesor opäť vybojoval prvenstvo v rámci pondelkovej televíznej ponuky.
debata
príbeh služobníčky, Čítajte aj Tento je seriál je na vrchole slávy a milujú ho milióny! A aj tak sa rokuje o jeho konci

Spolu s jojkárskou Nemocnicou je však Pán profesor najsledovanejší seriál na Slovensku. Kým konkurencia si urvala prvenstvo v cieľovke 12+ a teda je jednotka v celkovom publiku. Markíza, prirodzene, so zameraním na mladšieho diváka je jednotkou v cieľovke 12 – 54. Inak to nebolo ani počas minulého pondelka.

V poradí už ôsma premiérová epizóda 3. série sa v pondelok, 25. októbra 2021, stala v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 opäť jednoznačne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

walking dead, zombík, zombie, Čítajte aj Prekročil seriál o zombíkoch únosnú hranicu? Živú mŕtvolu spravili z bábätka a zastrelili ho

Nová časť s názvom Syndróm dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 výborný rating 9,3% a rovnako aj trhový podiel 27,8%. Pán profesor tak znova spadol pod 10% sledovanosť a čoraz ojedinelejšie si na ňu siaha, čo v prípade ostatných sezón nebol problém. Inkognito zaznamenalo na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 11,5% a dlhodobo sa trápi, špeciálny event Galavečer 95/65 na Jednotke RTVS podiel na trhu 3,5%.

squid game, Čítajte aj Netflix má miliardový biznis so smrťou! Bezbrehé vraždenie valcuje seriálový svet

Pondelková epizóda prilákala k obrazovkám 441-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. V čase vysielania mal Pán profesor dosah až na 601-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rating 5,6% a trhový podiel 23%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor