Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza posledná séria! Britský seriálový megahit sa lúči rozhodujúcim súbojom

Presne po roku sa k divákom vráti seriál A Discovery of Witches (Čas čarodejníc). Britský seriál sa však ide lúčiť, tretia séria je posledná. Tvorcovia nebudú dej zbytočne predlžovať a ukončia ho podľa rovnomennej knižnej predlohy, ktorá je takisto trilógiou.

10.12.2021 07:00
čas čarodejníc , Foto:
Rozlúčková séria bude mať premiéru v januári.
debata
sestričky, vianočné sestričky 2021, Čítajte aj Je tu prvý darček od Markízy! Takto bude vyzerať vianočná epizóda Sestričiek

Tretia séria by mala ponúknuť najlepší príbeh a nevyhnutý stret medzi stranou dobra a zla. Diana má svoju obrovskú magickú silu, pod srdcom nosí dvojičky, ktoré sú jej dielom lásky s upírom. Kongregácia je posadnutá jej zničením, pretože predstavuje nebezpečný precedens v magickom svete. Je to až príliš veľká koncentrácia sily, ktorá musí byť zničená. Nové epizódy sa predstavia divákom už v januári 2022. Pozrite si prvý trailer k rozlúčkovej sé­rii.

ján koleník, koleník, ultimátum, Čítajte aj Jojka čoskoro ukáže unikátnu minisériu! Hovorí, že je to seriál, aký tu ešte nebol

Fanúšikovia seriálu dúfajú, že posledná sezóna napraví reputáciu seriálu. Kým prvá séria doslova uchvátila dejom, spracovaním, hereckým prejavom. Druhé pokračovanie už stratilo skvelú dynamiku a aj samotný príbeh viac nudil ako bavil.

Druhá séria pôsobila ako úplne nový seriál. Kým jednotka sa odohrávala v súčasnosti, nová desiatka epizód sa presunula do stredoveku. Sem utiekli hlavné postavy pred Kongregáciou, ktorá ich takmer dostala a navyše práve v minulosti mohla Diana dostať potrebný výcvik. Pred stovkami rokov žili tak mocné čarodejnice, ktoré môžu odomknúť nekonečnú moc, ktorá v Diane drieme.

Sila psa Čítajte aj Nové filmy na Netflixe: Tento týždeň bude silný. Dvakrát skvelý Cumberbatch aj vianočné komédie

Primárne sa všetko sústredilo na hľadanie vnútorných démonov čarodejnice Diany, aby si konečne začala veriť a mohol sa celý dej posunúť významným krokom vpred. Druhá séria totiž pôsobí ako medzistupeň. V podstate sa celých desať častí len prešľapovalo na mieste a vyčkávalo sa, či a čo sa Diane podarí.

Tretia séria by sa mala odohrávať opäť v súčasnosti. Diana spolu so svojimi blízkymi je odhodlaná bojovať prežitie seba, svojich detí a svojich milovaných. Rozhodujúci súboj nebude jednoduchý!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #A Discovery of Witches #Čas čarodejníc #televízna sezóna 2021/2022