Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie zdržanie filmov o marvelovských hrdinoch! Načo tie odklady?

Počkať si musí Doktor Strange 2, Thor 4 aj Čierny Panter. Načo tie odklady?

19.10.2021 09:27
doctor-stange-in-the-multiverse-of-madness-header Foto:
Premiéra filmu Doctor Strange In The Multiverse of Madness sa posúva.
debata

Najnovšie správy od spoločnosti Disney veľmi nepotešia fanúšikov marvelovského univerza. Posúvajú dátumy premiér ďalších očakávaných filmov. Týka sa to všetkých naplánovaných filmov z rady MCU (Marvel Cinematic Universe).

Prvým z nich mal byť koncom marca pokračovanie Doktora Strangea, ktoré sa distribuuje pod anglickým názvom Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Termín premiéry je posunutý v USA na 6. mája (na Slovensku to bude pravdepodobne o deň skôr, teda 5. mája).

Malá ochutnávka z filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Počkať si budú musieť aj fanúšikovia Thora, “štvorka” nepríde do kín začiatkom mája, ale až začiatkom júla. Pokračovanie Čierneho pantera s názvom Black Panther: Wakanda Forever sa posúva z júla až na november.

Batman Čítajte aj Temný hrdina sa vracia do Gotham City. Pozrite si trailer!

S Čiernym panterom dochádza aj k odloženiu očakávaného filmu The Marvels, ktorý je sequelom Kapitána Marvela s roku 2019. The Marvel sa presúva až na začiatok roku 2023. Ďalší mravčí muž (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) je odložený na koniec júla 2023.

A prečo toľko posunov? Je za tým skutočnosť, že film Shang-Chi:Legenda o desiatich prsteňoch bola v Severnej Amerike obrovským kasovým trhákom pandemickej éry? Alebo že začiatkom novembra vstupujú do marvelovského univerza noví Eternals?

Dvadsiatypiaty film z MCU The Eternals prichádza do kín 4. novembra. Tento dátum sa už zrejme nezmení.

Dôvodom odkladania nie je ziskovosť filmov, ale oneskorenie produkcie spomínaných filmov o superhrdinoch. Keďže Marvel je dokonale naplánovaným univerzom, skladačkou mnohých prepojených postáv v rôznych filmoch a televíznych seriáloch, akékoľvek oneskorenie u jedného článku spôsobuje dominový efekt pri ostatných častiach franšízy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Thor #Doktor Strange #oseriáloch #Čierny panter