Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nikto nebude v bezpečí! Prichádzajú intrigy, podrazy, ohováranie a svet bohatých

Slovenskí fanúšikovia kultového seriálu Gossip Girl môžu oslavovať! Pôvodná, ale aj nová verzia prichádza na HBO GO a to už od 26. októbra.

26.10.2021 07:00
gossip girl, Foto:
Nová verzia seriálu Gossip Girl je ešte pikantnejšia a bez zábran.
debata (3)
víťaz, hajdu, chýlková, Čítajte aj Bomba! Vzniká prvý slovenský seriál pre streamovací gigant, ktorý smeruje aj k nám

Všetkých šesť sérii pôvodnej Gossip Girl bude k dispozícii s titulkami a dabingom na HBO GO a v rovnaký deň bude mať premiéru aj nová verzia, ktorá v USA odštartovala iba počas tohto leta a už slávi veľké úspechy. Prvý víkend po uvedení mal seriál Gossip Girl rekordnú sledovanosť a ovládol tiež Twitter, kde obsadil prvé miesto medzi trendmi. Seriál pri uvedení zaznamenal tiež celkom 15 miliárd sociálnych impresií a ďalších 5,2 miliárd impresií získal z obsahu, ktorý sa v súvislosti s ním objavil na TikToku.

squid game, Čítajte aj Netflix má miliardový biznis so smrťou! Bezbrehé vraždenie valcuje seriálový svet

Seriál HBO Max Gossip Girl sa dočká druhej série. Premiéra prvých šiestich častí prebehla 8. júla, jednalo sa o najúspešnejšie uvedenie pôvodnej tvorby HBO Max v tomto roku. Prvých šesť častí bude k dispozícii na HBO GO od 26. októbra. Zvyšných šesť častí prvej série seriálu bude mať premiéru v novembri tiež na HBO GO.

V prvej sérii sa predstaví Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez a Jason Gotay.

Joshua Safran, scenárista a producent pôvodného seriálu, sa na novej verzii podieľal ako showrunner. Nové rozšírenie pôvodnej klasiky divákov zavedie do newyorskej štvrti Upper East Side deväť rokov po tom, čo internetová stránka pôvodnej blogerky prestala fungovať. Tu sa zoznámime s novou generáciou teenagerov navštevujúcich súkromnú školu, ktorí sa ocitajú pod drobnohľadom sociálnych sietí.

vera wisterová, marcel forgáč, byť zdravý je výhra, očkovacia lotéria, Čítajte aj Trhák sobotného večera na RTVS: Očkovacia lotéria a Matovič v Pumpe

Seriál Gossip Girl poodhaľuje, ako veľmi sa v uplynulej dobe zmenili sociálne siete, ale aj ráz samotného New Yorku. Predlohou nového seriálu sú úspešné romány Cecily von Ziegesar a tiež pôvodný seriál Josha Schwartza a Stephanie Savage, ktorí na novom seriáli pracujú ako producenti.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #HBO Go #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022