Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialení vraždiaci psychopati sú späť! Hit od Netflixu predvedie krvavú sériu

Trvalo to takmer dva roky, kým sa hit You (Ty) od Netflixu predstaví s dlhoočakávnou treťou sériou. Tvorcovia sľubujú, že bude jednoznačne najlepšia! Ďalšia desiatka epizód je k dispozícii od 15. októbra.

15.10.2021 07:00
you, penn badgley, victoria peddreti, Foto:
Nekonečnému čakaniu je koniec. Tretia séria hitu You prichádza.
debata
superstar, habera, Čítajte aj Posledný kasting Superstar a Habera poriadne šokoval! Kto bude novým porotcom?

Joe Goldberg (Penn Badgley) je plnohodnotný psychopat, sociopat, emočný blázon, ktorý síce žije nenápadne a nikto by o ňom nepovedal krivého slova, no v súkromí sa mení na stalkera. Vytipuje si svoju „obeť“, sleduje ju, fantazíruje o spoločnom živote.

Ženy sú v absolútnom ohrození, ak podľahnú jeho „podivínskemu“ kúzlu. S kamenným výrazom ukazuje lásku, ale aj temnú stranu a bez mihnutia oka vraždí, klame, prispôsobuje si skutočnosti a najmä bezchybne za sebou zametá stopy a nikoho by ani len nenapadlo, že práve Joe je sériový vrah, veď navonok pôsobí ako dobrý priateľ a ideálny sused.

loki, Čítajte aj Jednoznačne najlepší Marvel seriál! Prefíkaný Loki naplno očaril a zabodoval

Lenže v druhej sérii sa poriadne pomýlil. Stretol ešte väčšieho psychopata ako je on sám a zamotal sa do sietí, ktoré sám utkal a uviazol v nej. Tretia séria ukazuje Joea a jeho „lásku“ Love (Victoria Pedretti), ktorí sa ukryli na dokonalom predmestí a stali sa rodičmi! Ich vraždiace chúťky neustali najmä po tom, ako Joe nevie odolať svojej susedke.

A tak sa rozbehne séria, ktorá bude plná žiarlivosti, závisti, nepochopenia, bizarných situácií a najmä krvi.

Seriál je absolútne paradoxný v tom, že divák úplne prirodzene drží palce a sympatizuje s ústredným vyšinutým charakterom, keďže vďaka jeho vnútorným dialógom akoby chápal pohnútky jeho konania. A pritom si ani neuvedomí, že stojí za zlej strane barikády a v štandardnom živote by mal brať nohy na ramená a utekať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Penn Badgley #oseriáloch #You #Victoria Pedretti #televízna sezóna 2021/2022