Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Október s HBO: Návrat oceňovanej drámy o toxickej rodine, ale aj seriál plný intríg

Na pokročilú jeseň je pripravená aj televízia HBO s jej streamovacou platformou HBO GO, ktorá prinesie v októbri zaujímavý mix seriálov, filmov a dokumentov. Tu sú vybrané tipy na sledovanie!

10.10.2021 07:00
gossip girl, Foto:
Prichádza nová generácia mladých boháčov. Gossip Girl na nich nenechá nitku suchú.
debata

Boj o moc III. (Succession III.)

Seriál s deviatimi cenami Emmy na konte, vytvorený na Oscara nominovaným Jesseom Armstrongom (Politické kruhy), skúma témy moci, politiky, peňazí a rodiny. Pojednáva o bohatej dysfunkčnej rodine, na čele ktorej stál donedávna Logan Roy (Brian Cox), generálny riaditeľ jedného z najväčších mediálnych a zábavných konglomerátov na svete. Logan Roy, ktorého na konci druhej sezóny oklamal syn Kendall, sa v úvode tretej série nachádza v nebezpečnej pozícii a snaží sa zaistiť rodinné, politické a finančné spojenectvo. Napätie rastie a hrozí, že sa neľútostná korporátna bitka zmení v rodinnú vojnu… V novej sérii sa predstaví aj Adrien Brody a Alexander Skarsgård. Dostupné od 18. októbra.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Čaká Slovensko televízny ošiaľ? Štartuje nová šou, ktorá vytlačila aj očkovaciu lotériu

Dobrý boj V. (The Good Fight V.)

V piatej sérii seriálu o známej firme Reddicková, Boseman a Lockhartová, obľúbeného nielen medzi právnikmi, je Diane (Christine Baranski) nútená zvážiť, či je pre ňu vhodné viesť advokátsku kanceláriu spoločne s Liz (Audra McDonald) po tom, čo spoločnosť prišla o dvoch popredných právnikov. Marissa (Sarah Steele) aj firma sa medzitým zapletú s Hale Wacknerom (Mandy Patinkin) z Chicaga, ktorý sa rozhodne otvoriť si svoju vlastnú súdnu sieň v zadnej časti kopírovacieho centra. Dostupné od 1. októbra.

hbo max, hbo, Čítajte aj Slovensko čaká revolúcia v sledovaní televízie! Poznáme detaily príchodu gigantu HBO Max

Britannia III. (Britannia III.)

Epická vizionárska dráma pokračuje v napínavej tretej sérii, ktorá sleduje rímsku inváziu do Británie. Bezohľadný a ľstivý generál Aulus Plautius je viac ako inokedy odhodlaný dobyť túto mýtickú krajinu na najsevernejšom cípe Rímskej ríše. Mocných druidov už zlomil a rozdrvil, ale jeho hlavná úloha, zajať a zabiť Vyvolenú, je pre neho stále nedosiahnuteľná… Keď sa proti nej začnú zhromažďovať ďalšie sily, je Cait zraniteľnejšia, než si myslí. Je otrasená udalosťami z druhej série a trápi sa poslaním Vyvolenej. Ale možno vôbec uniknúť svojmu osudu? Dostupné od 19. októbra.

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

Nesvoja V. (Insecure V.)

Tvorkyňa, scenáristka a hlavná hviezda seriálu Nesvoja – Issa Rae, nominovaná za svoju úlohu dvakrát na Zlatý glóbus, sa vracia na HBO v piatej sérii. Komediálny seriál sleduje okrem iného priateľstvo dvoch súčasných černošiek, rovnako ako ich nepríjemné zážitky a pikantné strasti. Kým si kliesnia cestu medzi zákernými úskaliami profesionálneho i osobného života v Los Angeles, najlepšie kamarátky Issa (Rae) a Molly (Yvonne Orji) čelia ako dve černošky popierajúce všetky stereotypy najrôznejším výzvam. Dostupné od 25. októbra.

and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste pozná dátum premiéry! Je to skôr, ako mnohí očakávali

Gossip Girl (Gossip Girl)

Takmer dekádu potom, čo sa pôvodný web klebetnice Gossip Girl prepadol do zabudnutia, sa nová generácia ultrabohatých tínedžerov zo súkromnej školy v newyorskej Upper East Side ocitá pod neľútostným a nepretržitým spoločenským drobnohľadom. Desaťdielne pokračovanie obľúbenej dievčenskej klasiky ponárajúce sa do škandalóznych životov manhattanskej smotánky skúma, ako veľmi sa sociálne siete aj samotný New York premenili. Dostupné sú časti 1–6, od 26. októbra. V novembri seriál predstaví zvyšok prvej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #október #HBO Go #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022